Lieze blogt

Op

Ineens was ze eventjes op, de inspiratie om te schrijven. Een tijdje geleden zei nog iemand dat ze het wel bewonderde dat ik iets vond om elke dag over te bloggen, maar het lukt dus niet elke dag. En ik had ook geen ideeën meer over van de vorige dagen.

Al dwaalt er blijkbaar wel heel veel door mijn hoofd, want de laatste dagen droom ik heel vreemd. Vannacht beleefde ik een avontuur waarin ik sagen en legendes herkende, mythologie en een ex-vriendje dat langskwam. Voer genoeg om een heel boek te schrijven, als ik nog precies zou weten hoe het verhaal nu weer in elkaar zat.

Het is sowieso een rare week. Ik ben er precies niet helemaal bij. Loop verstrooid rond, creativiteit stond op een laag pitje en sta vol blauwe plekken van mijn eigen onhandigheid. Vandaag wordt een rustdagje in de zon, op naar de volgende week.

3 gedachten over “Op”

  1. Weet je dat ik net een stuk amethist naast mijn bed heb gezet. Ik droom zo vreselijk onrustig de laatste tijd. Word er gek van. Doe maar rustig aan. Geniet van de zon. Die inspiratie komt wel weer terug.

    Like

  2. Was vanochtend ook wakker geworden van flinke migraine, dus misschien dat die al een tijdje zat te broeden. Vanmiddag een tijdje terug in bed kruipen heeft gelukkig wat geholpen. Maar van de zon genieten zit er hier ondertussen ook niet meer in, de regen valt met bakken uit de lucht.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s