Lieze leeft

Series kijken à volonté

Het is zover: ik heb Netflix in huis! Enerzijds omdat ik me heb laten verleiden door de reclame, maar anderzijds ook omdat andere bloggers en mensen rond me zo enthousiaste kijkers zijn. Aangezien een aantal dingen enkel maar op Netflix te zien zijn, ging ik toch overstag.

 

De serie waar ik het meest benieuwd naar was, is ‘Orange is the new black’. Ik zit ondertussen aan aflevering 4 en snap al direct wat iedereen zo top vind want ik ben ook al helemaal fan. En het blijkt dan nog gebaseerd te zijn op een echt verhaal. Ik twijfel er niet aan dat het op z’n Amerikaans behoorlijk aangedikt is voor televisie, maar dat de basis echt is, vind ik wel tof.

Daarnaast heb ik ook niet kunnen weerstaan aan de lokroep van pure nostalgie en heb ik er ook al 2 afleveringen van Fuller House opzitten. De meningen lijken verdeeld, de ene is helemaal terug mee, de andere vind het maar niks. Ik vind het wel oke. Geen geweldige hoogvlieger, maar wel ideaal voor verstand op nul en even helemaal ontspannen.

En laat ze dus nu maar komen, de andere tips van dingen die ik zeker moet kijken. Ik heb een zware week achter de rug, dus vanavond staat alvast een avondje binge-watchen op het programma.

5 gedachten over “Series kijken à volonté”

  1. New Girl!!!! Echt een heerlijke serie! Living On One Dollar. Dat is een documentaire. Duurt 56 minuten. Absoluut de moeite waard. Verder vond ik Sense8 heel erg goed. De eerste aflevering is even doorbijten, maar daarna is het zo gaaf. Het een aparte serie. 8 compleet verschillende mensen van over de hele wereld staan via een vorm van telepathie met elkaar in contact. Seizoen 2 wordt op dit moment opgenomen en ik kan niet wachten! Maar als je zin hebt in een hoog friends-gehalte zou ik lekker New Girl gaan kijken. Veel plezier!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s