Lieze checkt in

Lieze checkt in #29

img_0025

Toppertje

We zitten al aan jaar 4 volgens mij, dus het wordt een beetje een traditie: met een paar  ploegjes gaan quizzen op het werk van een vriendin. Het is zo’n quiz die op ons niveau is (dus niet aartsmoeilijk op maat van professionele quizzers) en waar je ook al eens goed kan lachen. Dit jaar eindigden we zelfs 10e (al proberen we vooral te winnen van het andere ploegje vrienden, wat ook lukte). Maar het was vooral een leuke avond. Volgend jaar staan we ongetwijfeld weer paraat.

Floppertje

Nog zo’n traditie is de carnavalstoet in onze gemeente. Het is dat we in die 30 jaar nog maar amper een editie hebben gemist, dat we gisteren als die hards toch maar gingen kijken. Er miste alleen iemand, en dat was de zon. We hadden haar er graag bij gehad, want tegen het einde waren we toch behoorlijk nat en was de pret er een beetje af. Maar de kleinsten waren blij met de buit dus er kon nog een lach vanaf.

Complimentje

De eerste stap zetten, om uit je zetel te komen en dan te vertrekken. Daar schreef ik woensdag al over. Woensdagavond kon ik niet anders, want moest ik werken. Maar dinsdag ging ik nog naar een event en donderdag ging ik eindelijk nog eens naar de Zumba-les. Is het bij jullie ook makkelijker om nog uit die zetel te komen nu het wat langer licht is?

Afbeelding van de week

Ik was van plan om 1 van de dagen nog eens een plog te doen, ik nam zelfs een aantal foto’s op een bepaalde dag. Maar daarna dacht ik dan: wie gaat dat nu interessant vinden, dus heb ik er nog niks mee gedaan. Nog even over nadenken. Of de plog houden voor mijn citytripje in de paasvakantie. Ik kan wel niet beloven dat mijn foto’s zo mooi gaan zijn als deze. Herkennen jullie het?

boat-955068_1920

 

8 gedachten over “Lieze checkt in #29”

      1. Kopenhagen is super! Wij waren er vorig jaar (ik schreef er toen een blogpost over)

        Like

Plaats een reactie