Lieze blogt

Gastbloggers gezocht

gastblog.png

Ik liet vorige week al eens een ballonnetje op over een idee dat ik had om iets met gastbloggers te doen. Mensen die iets willen schrijven rond single zijn. Niet dat ik van mezelf vind dat ik een singlesblog heb (en dat wil ik ook niet speciaal zijn),  maar het gaat hier wel over mijn leven en dat single zijn is nu eenmaal iets dat me heel erg bezig houdt.

Het idee werd in gang gezet door een mail die ik kreeg als reactie op Een soort van liefdesverdriet. Die vertelde me van het eens van een andere kant te bekijken en dat zette me aan het denken. Dus ben ik benieuwd naar de verhalen en meningen van anderen, want dat kan altijd interessante inzichten opleveren.

Voel je je geroepen, reageer dan zeker via het contactformulier. Je hoeft geen single te zijn om mee te doen, maar het mag natuurlijk wel. In het laatste geval hoor ik graag hoe je het ervaart om single te zijn. Ben je niet alleen, maar wil je wel vertellen hoe je er vroeger mee omging, of hoe je kijkt naar vrienden die single zijn of nog iets anders in het thema, dan hoor ik het graag. Kunnen we alleen weg wegblijven van de complete clichés die ongetwijfeld goed bedoeld zijn, maar die niet bepaald veel verder helpen? Die ken ik namelijk al.

Kruip dus maar in je pen en dan staat je verhaal misschien binnenkort hier. Hoe ik het praktisch ga aanpakken, moet ik nog een beetje zien en laat ik wat afhangen van hoeveel mensen willen meeschrijven, maar het zal sowieso iets zijn dat pas online komt na Pasen en dus na 40 dagen bloggen, dus geen druk.

7 gedachten over “Gastbloggers gezocht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s