Lieze checkt in

Lieze checkt in #118

 

Lieze checkt in

Toppertjes

* Opnieuw gaat er een rots in de branding bij ons op kantoor op pensioen. 40 jaar aan ervaring die nu op rust gaat en die dus een mooi afscheid had verdiend. Het feestje was heel fijn en ik denk dat ze het meest genoten heeft van een liedje dat we voor haar hadden gemaakt.

* Ook de dag erna was er een afscheid, namelijk van lesgeefster op de manege. Dat op zich is geen fijne gebeurtenis, maar we hebben het wel zo mooi mogelijk proberen maken, door haar allemaal nog eens als echte wedstrijdruiters te groeten en herinneringen op te halen aan vroeger.

* Een dagje verlof hebben en gewoon niks doen.

 

Floppertjes

* Mensen die hun afspraken last minute willen verzetten of wel willen komen maar totaal niet voorbereid zijn. Mijn agenda de laatste weken is een ramp omdat alles constant verandert. En als ik mijn job goed wil doen, heb ik echt wel wat voorbereidingstijd nodig voor ik mensen feedback kan geven.

* Het verkeer in de regen in België is echt rampzalig. Ik kwam dus al niet zo heel vrolijk aan in Brussel en toen er ook nog iemand de ingang van de publieke parking bleek te parkeren, werd dat er niet beter op. Toen ik meneer er op wees dat hij echt wel in de weg stond, kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd dat ik wat meer respect moet hebben voor mannen. Eum…

* Ik weet nog niet wat ik ga doen met het paardrijden. Ik heb de knoop doorgehad dat ik niet blijf op de manege waar ik nu rijd, maar ik weet nog niet of ik nu al op zoek ga naar ergens anders. Ik kan me niet voorstellen dat ik nooit meer zou rijden, maar ik kan precies nog niet direct ergens anders beginnen.

* Het ellendige gebrek aan energie, duidelijk voelen dat de rek er uit is en dat ik rondloop met een pesthumeur. Het blijft een thema en dat is niet ok.

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #118”

 1. Heb je je bloed al eens laten onderzoeken voor dat energiegebrek? Hier bleek dat het gewoon onmogelijk geworden was om me nog fit te voelen, misschien is er bij jou ook een stofje (magnesium, ijzer, weetikveel) tekort en kan het geholpen worden.
  Alsook: awoe voor lastminute veranderingen, lastige mensen en een gebrek aan energie!

  Like

   1. Ik heb het zelf weken/maanden uitgesteld en voelde me een beetje een overdrijver toen ik daarvoor naar de dokter ging, maar nadien was ik wel heel erg blij dat ik het gedaan had. Kennis is macht ;)

    Geliked door 1 persoon

 2. Ja, ik zou inderdaad ook even een bloedcheck laten doen; is alles ok, dan weet je het tenminste; heb je ergens een tekort, dan kan dat misschien heel snel opgelost worden met wat supplementen.
  Ik hoop dat je snel een andere manege (of andere optie) vindt, zodat je toch kan blijven paardrijden!

  Like

   1. Ja, dat snap ik wel. Ook al weet je dan ook aan wat je moet werken, dat is inderdaad niet “even snel” met een supplement op te lossen. Ik duim dat, wat het ook is, je een oplossing vindt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s