Lieze leeft

Uitdagingen genoeg

Nog 9 blogposts te schrijven voor 40 dagen bloggen en dan zit het er op (de uitdaging he, niet het bloggen voor altijd uiteraard). Ik heb dat totaal niet gestructureerd aangepakt. Als ik al iets vooruit schreef dan was het eens een dagje op voorhand ingepland, meer niks. Niet dat ik die goeie voornemens niet had hoor, maar dan komt het leven er gewoon even tussen. En inspiratie om te schrijven is er nu eenmaal ook niet gewoon op commando.

Ook vandaag wist ik nog niet waarover ik wou schrijven. Tot ik me herinnerde dat ik de inspiratie hier voor gewoon in een vorige blogpost kon vinden, want ik heb net voor het begin van de vasten eens gevraagd aan jullie wat leuke uitdagingen zouden zijn. En ik heb daar eigenlijk nog helemaal niet veel mee gedaan (niet dat ik het vergeten was hoor). Het ding met die uitdagingen is dat je er natuurlijk wel een beetje tijd in moet steken. En die tijd heb ik dus nog niet genomen.

Zo was het de laatste weken behoorlijk druk op het werk. En nu die drukte een beetje voorbij is, voel ik dat mijn batterijtjes nog steeds niet vol genoeg zitten. Dat is waarschijnlijk ook wel te wijten aan alle medicatie die ik de laatste maanden heb genomen. Die zal toen ook wel nodig geweest zijn om me te helpen, maar nu wil ik er toch vanaf. En ben ik dus nu een beetje aan het afkicken, wat ook energie vraagt. Ik geef mezelf dus nu maar even de rust die mijn lijf vraagt. En daarna kan ik nog altijd aan de slag met al die leuke ideetjes. Maar soms is het leven al gewoon een uitdaging op zich.

 

blogpost 32/40 van #40dagenbloggen

7 gedachten over “Uitdagingen genoeg”

    1. Gelukkig is het bij mij niet zo erg als jij overlaatst omschreef, maar het blijft toch heftiger dan ik verwacht had. Het lijkt een beetje kiezen tussen de pest en de cholera momenteel… Maar komt wel goed, gewoon even rustig aan doen en luisteren naar mijn lijf.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s