Lieze checkt in

Lieze checkt in #156

Lieze checkt in

Ik genoot nog van een weekje thuis. Eentje waarin ik nog heel veel wilde doen, maar uiteindelijk ook gewoon profiteerde van het feit dat ik nu nog tijd had om wat klusjes af te maken en gewoon niks doen.

Toppers

* Het was weliswaar met een trui en jas aan, maar maandagavond was het wel mooi genoeg weer om naar de openluchtfilm te gaan. Ze speelden Mamma Mia 2, die ik al gezien had, maar waarbij het zeker geen straf was om nog eens te kijken (en mee te zingen). Dat is echt zo’n film waar je vrolijk van wordt (met het nodige emo-momentje op het einde).

* Nog meer muziek met een DJ set van Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. Technisch zeker niet de beste DJ’s, maar de mannen brachten echt wel ambiance en Viktor is mooi om naar te kijken.

* Ik had al heel veel goed gehoord over Middelburg dus nu het nog zo’n mooi weer was deed ik een tripje naar daar. Beetje rondlopen tussen de mooie huisjes, mosselkroketten proeven en de sfeer opsnuiven. Daarna reed ik door naar Domburg om nog van de zee te genieten. Het strand in Nederland blijft toch aangenamer dan onze Belgische kust.

Floppers 

* Daten blijft een grote frustratie. Ik verwijderde mijn Tinderprofiel nog maar eens omdat er wel op zitten voor te veel negatieve energie zorgt. En ik hoopte dat nog eens gaan speeddaten dan misschien wel iets zou opleveren, maar ook daar kwam geen match uit. Het enige positieve eraan was merken dat er toch nog een mannen van mijn leeftijd zijn die toch nog een kinderwens hebben. Maar dus geen mannen die mij zien zitten dan blijkbaar.

Kleine gelukskes

* Een doos waspoeder vergeten in de auto maar daardoor wel een lekker geurtje hebben.

* 42 euro aan boodschappen doen en €6 betalen, hoera voor punten sparen.

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #156”

Plaats een reactie