Lieze checkt in

Lieze checkt in #175

Lieze checkt in

Het is misschien voor velen een beetje atypisch, maar voor mij was het een rustige week. Niet van hot naar her voor allerlei feesten. En dat heeft z’n voor- en nadelen natuurlijk.

Floppers

* Ik had dit jaar geen plannen met oudjaar. Niemand in de vriendenkring had precies zin in groot spel dus er kwam geen feestje van. Op zich is dat helemaal niet zo erg. Uiteindelijk werd dinsdag ook gewoon weer woensdag. Maar ik merkte wel dat ik het jammer vond dat er weer een moment passeerde zonder het te vieren. Mijn verjaardag ging redelijk geruisloos voorbij, de kerstmarkt die normaal een moment is van veel vrienden terugzien ging niet door en nu werd ook het jaareinde niet echt in de verf gezet. Misschien toch maar een goed voornemen maken van het meer vieren van momenten in het leven, zowel de grote als de kleine.

Toppers

* Wel nog een feestje met nieuwjaar, want dan spreken we traditiegetrouw af met het gezin om samen te gourmetten. Omdat mijn schoonbroer van wacht was bij de brandweer, deden we dat bij mijn zus thuis in plaats van in het ouderlijk huis, maar dat maakte het er niet minder gezellig of lekker op.

* Ik ontmoette haar ooit in het echt, maar we wonen wat ver uit elkaar om vaak af te spreken. Deze week videochatte ik met Tineke van Hurray for today, een lieve blogster die ondertussen haar eigen coach praktijk uitbouwt. En door met haar te praten had ik ineens ook een mooi inzicht over mezelf.

* Die inzichten waren eigenlijk een constante deze week. Doordat ik niet veel te doen had, had ik veel tijd om te lezen en te schrijven en dat heeft in mijn hoofd heel wat in gang gezet, in de positieve zin. En als je dan ook nog eens een heel warm gesprek kan hebben over die inzichten met iemand die je begrijpt, dan voelt dat echt heel waardevol.

Kleine gelukskes

* Heel wat concerten op tv, ideaal als achtergrond als ik in huis bezig ben.
* Grasduinen in oude foto’s.

5 gedachten over “Lieze checkt in #175”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s