Lieze checkt in

Lieze checkt in #223

Lieze checkt in

Opnieuw was er een weekendje geen overzicht. Het is misschien wel tekenend voor dit jaar dat ik na jaren ineens wel eens een ‘Lieze checkt in’ durf overslaan. Vroeger zou ik dat vreselijk gevonden hebben, nu gebeurt er enerzijds weinig om over te vertellen zodat ik heb gevoel heb soms geen interessante blogpost te kunnen schrijven en anderzijds is het gewoon allemaal nogal veel en moet ik soms gewoon wat dingen laten schieten en daar niet wakker van liggen. Niet dat ik mijn blog helemaal wil loslaten. Vandaag schrijf ik graag nog eens een stand van zaken.

Huisje
Sinds deze week heb ik een badkamer. Of toch een stukje ervan, want op mijn roze tegels voor de douche is het nog een beetje wachten. Maar ik hoef me dus na een week niet meer te wassen aan de wasbak in de keuken. Ik stond dan ook maandagochtend met veel plezier wat langer voor de spiegel omdat ik eindelijk terug alles bij de hand had. En mijn bad, dat eerst een kerstcadeau zou zijn want pas de 24e geleverd, was er ineens toch al deze week en daar ga ik vanavond van genieten!

Veel
Dat is wel het gevoel dat momenteel overheerst. Ik heb bijna alles waar ik lang van droomde dus dat is uiteraard heel fijn. Maar dat nieuwe huis vraagt nog heel wat georganiseer en kluswerk en zien hoeveel het nog is, is soms wat overweldigend. Tegelijkertijd een nieuwe relatie opbouwen en met mijn lief en zijn dochter een nieuw gezinnetje vormen is soms ook een behoorlijke uitdaging. Neem daar nog de rush bij van het einde van het jaar op het werk en ik kan niet anders zeggen dat het veel is. Ik weet dat ik dat al lang zeg en ik zal nog meer moeite moeten doen om hier een beter evenwicht te vinden. Laat dat dan maar ineens het goeie voornemen zijn voor 2021.

Mensen
Net omdat het veel is, is het wel fijn om wat afleiding te vinden in het zien van mensen. Vorige week kwamen mijn vriendinnen langs aan het nieuwe huis om dan buiten samen iets te eten. En vandaag gingen we met mijn schoonzus en haar gezin wandelen in het bos hier achter het huis. Het is een beetje een rare manier van housewarming, maar beter dan niks. En ook het digitale kerstfeestje van het werk was een opkikker. Al hoop ik op een echte versie volgend jaar natuurlijk.

10 gedachten over “Lieze checkt in #223”

  1. Ja, ik kan me voorstellen dat er nog heeeel veeeeel te doen is, maar het is altijd nog minder als wat je al gedaan hebt! Alles komt op z’n tijd. Ik wens je een hele fijne feestdagen in je lang gewenste levenssituatie. Geniet ervan!

    Geliked door 1 persoon

  2. Deze manier van housewarming moet best gek voelen ja. Ik kan me voorstellen dat je graag had willen pronken met je nieuwe huis. Maar ehm, roze tegels? Mogen we daar foto’s van als ze er zijn? Lijkt me geweldig namelijk! En ja, het is veel. Rustig aan, zou ik zeggen.

    Like

  3. Dat is inderdaad veel om ff allemaal aan te wennen, neem je tijd he! Wij gaan onze housewarming hopelijk eind dit jaar kunnen doen, bijna twee jaar na datum, maar ach, er is nog zoveel om in te halen!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie