Over

Annelies, aangenaam. Ik ben nog net een dertiger en mijn slechtste eigenschap is ongeduldig zijn. Zo, nu hebben we die gehad en kunnen we alleen nog maar denken aan de mooiere kantjes. Want ik ben ook een doorzetter, heel nieuwsgierig naar het leven en positief ingesteld. Daarnaast ben ik een echt mensenmens en wil ik graag mijn steentje bijdragen om andere te helpen met iets dat ik goed kan. Ik kan dit gelukkig heel vaak in mijn job, waar ik mensen adviseer die een eigen zaak willen beginnen. Op die manier kan ik een stukje meelopen in hun droom.

De optimist die in me woont, is af en toe ook al wel verdwaald geweest. Want het leven heeft ook al heel wat obstakels op mijn weg gelegd: een ontslag, een zware relatiebreuk en vooral het verlies van mijn mama hebben me in het verleden serieus onderuit gehaald. En daarom schrijf ik. Om die dingen een plaats te geven, om mijn ei kwijt te kunnen, maar ook gewoon om dingen te overpeinzen en vooral ook om de leuke dingen te delen, gebruik ik mijn blog om elke keer weer mezelf te vieren. Want ook al waren er die levenslessen, het waren dingen om uit te leren en stap voor stap te komen waar ik wil zijn.

Waar dat is weet ik misschien nog niet helemaal, maar de reis zelf probeer ik zo veel mogelijk de moeite waard te maken.

7 gedachten over “Over”

  1. Leuk je hier te leren kennen. Mensen helpen hun droom waar te maken … klinkt zo mooi. Misschien kom ik in dat verband ooit nog eens aankloppen. Momenteel ‘geniet’ ik van een jaar loopbaanonderbreking na een joekel van een burn-out in het onderwijs.

    Geliked door 1 persoon

  2. Het verlies van je mama, ik snap je perfect. Het heeft mij 3 jaar geleden ook flink onderuit gehaald. Maar ook laten beseffen dat we NU moeten leven en dan je met het verzamelen van materie niks bereikt, want je laat het allemaal achter……..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s