Lieze checkt in

Lieze checkt in #84

Lieze checkt in

Ah ja, ik had ook nog een blog zeker. De voorbije week was bloggen geen prioriteit. Ik heb er precies even niet zoveel zin in, ook al staan er nog heel wat concepten klaar. Maar met dat zonnetje van de laatste dagen heb ik ook wel een heel goed excuus om niet achter de computer te kruipen. Ik zie wel wanneer de blogzin terug is. Maar een weekoverzicht met lichtpuntjes, daar maak ik graag nog even tijd voor.Ook Netflix had ik een tijdje aan de kant gelegd, maar vorige week zondag smeet ik me in het 3e seizoen van How to get away with murder. Ik heb het ondertussen helemaal uitgekeken en ik blijf het echt een topserie vinden. Dat ze seizoen 4 ook maar gauw online zwieren.

Maandag was het dan weer gewoon fijn om gewoon een dagje vrij te hebben. Wat bezig zijn in het huishouden met opruimen, series kijken, lezen. Het feit dat je gewoon kan doen wat je wil zonder dag er nog veel andere dingen moeten gebeuren, dat maakt het zo leuk denk ik.

Dinsdag ging ik op pad om een aantal ondernemers te bezoeken in het kader van een project van een gemeente waar we mee samenwerken. Heel leuke ervaring en ook een leuke wisselwerking met de mensen van de gemeente. Hopelijk zijn de volgende keren even aangenaam.

En omdat 1 extra vrije dag per week soms niet genoeg is, nam ik er woensdag nog eentje. Ik trok met mijn zus naar Antwerpen voor een bezoekje aan de zoo en de musical Zoo of Life. Die wordt geregisseerd door mijn meester van vroeger en er deden ook een aantal bekende gezichten voor ons mee, dus leuk om er bij te kunnen zijn.

img_0095

Op één of andere manier slaagde ik er in om in deze korte werkweek al mijn afspraken op 1 dag te zetten. Dat maakte donderdag behoorlijk druk, maar dat maakte natuurlijk ook dat ik er dan van af was. Er waren dan ook nog eens een paar dingen bij waar ik tegenop zag, maar gelukkig blijken die achteraf meestal veel beter mee te vallen dan gedacht.

En er was ook nog tijd om wat met de bouw bezig te zijn, of met de centen ervoor toch. Daarover was ik de laatste weten wat in paniek, het leek allemaal nogal onrealistisch, maar vrijdag ging ik langs bij de bank en het blijkt allemaal goed mee te vallen en het zou haalbaar moeten zijn. Iets geruster dus nu en dan kan ik weer door met de volgende stap.

Wat kan er zaterdag anders een lichtpuntje zijn dan het geweldige zomerweer. Want geef toe, als het elke dag in de zomer zo zonnig is, dan zijn we toch allemaal al heel blij. Zalig! En graag nog van dat.

3 gedachten over “Lieze checkt in #84”

  1. Ik herken het gevoel van paniek dat je het allemaal niet gaat kunnen betalen. Ook bij ons bracht een bezoekje aan de bank meer duidelijkheid en geruststelling. Geniet maar van het zonnetje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s