Lieze fröbelt

De kleine dingen

Kleurtjes, mooi papier, washi tape, leuke decoratiedingetjes… ik krijg er maar geen genoeg van. Er ligt hier al meer dan genoeg in huis, maar toch laat ik me altijd weer verleiden in de winkel als ik iets nieuws zie dat naar me roept. Want alles is zo leuk, mooi en het kost niets dus waarom zou ik het niet meenemen.

Afgelopen weekend waagde ik me in de Ikea. In de eerste plaats om eens te kijken voor een nieuwe zetel en nieuwe glazen mee te nemen, maar aan de kassa had ik natuurlijk veel meer bij dan enkel info over de zetel en glazen. En dan had ik me nog ingehouden. Want bij zo veel dingen had ik de reactie van ‘oh leuk’ maar ik heb nog heel vaak tegen mezelf gezegd dat ik dat echt niet nodig had of zou gebruiken dus dat ik het beter kon laten liggen.

Ook de Hema is zo’n heel gevaarlijke winkel. Daar ga ik binnen voor iets wat ik echt nodig heb en ik kom buiten met veel meer. Nee, ik ben aan het liegen. Want bij de Hema durf ik soms ook wel eens binnengaan zonder dat ik iets nodig heb en dus om gewoon wat te snuisteren, maar buitenkomen met lege handen, dat gebeurt zelden.

En dan is het nog goed dat ik voor de Action echt in de auto moet stappen (de Hema is hier vlakbij), want anders zou ik me daar af en toe ook laten gaan. Verwacht je dus de komende jaren aan cadeautjes met veel versiering in washi tape, anders geraak ik nooit door mijn voorraad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s