Lieze leeft

All we need is Jani

Puur leedvermaak is het, op woensdagavond naar Jani kijken op tv. Hoe geweldig zijn die zijn comments! Ik word er helemaal vrolijk van om hem bezig te horen. Als hij zo’n dingen over mij zou zeggen, zou de vrolijkheid snel weg zijn, maar nu het op televisie komt, is het gewoon pure ontspanning om hem aan het werk te zien met hopeloze gevallen.

Hoe komt die toch altijd op zijn vergelijkingen?! Ik zou wel eens graag 5 minuten in zijn hoofd rondlopen, daar moet het dolle boel zijn volgens mij

 

Al ben ik soms toch een beetje jaloers op de deelnemers in zijn programma’s. Want hoe goed was die bezig bij ‘All you need is Jani’? In het eerste seizoen werden er heel wat mannen versierd. Onrechtstreeks hield ik er zelfs een vriendje aan over. Het was dan wel geen blijvertje, maar als Jani mij aan de perfecte match kan helpen, dan mag hij zelfs eens met mij lachen. Maar wel maar 1 keertje he.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s