Lieze leeft

Pruikje

Is het normaal niet in de lente, dat beestjes hun winterhaar beginnen te verliezen? Want als dat zo is, dan komt de lente er in mijn wereld echt wel aan. Ongelooflijk hoeveel haar ik elke dag in huis vind.

Vroeger had ik daar nooit last van, ik liep immers het grootste deel van mijn leven rond met kort haar. Maar toen ik begon met werken, besloot ik om mijn haar te laten groeien. Aangezien ik rond loop met een kleurtje waar veel mensen jaloers op zijn, kan ik er maar beter zoveel mogelijk van laten zien.

Maar de keerzijde is dus dat ik niet alleen meer haar op mijn hoofd heb staan, maar ook overal rond mij veel meer haar vind. Op de badkamer is het het ergste. Als ik mijn haar heb gekamd, heb ik soms het gevoel dat ik aan het sparen ben voor een pruikje. Maar ook toen ik net de stofzuiger over de mat had gehaald, kon het resultaat tellen.

Als ooit iemand mij wil klonen of heimelijk een dna-onderzoek wil uitvoeren, zal die persoon in ieder geval geen probleem hebben om het nodige materiaal te vinden. Gewoon mijn spoor volgen…

Een gedachte over “Pruikje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s