Lieze laat los

Help!

Hopen boeken zijn er, die op de kaft beloven dat ze je zullen helpen om een geweldig leven te krijgen. Een aantal van die boeken liggen hier ook in de kast. Het ene al langer dan het andere. Hebben ze geholpen? Allemaal een beetje op hun eigen manier. Sommige boeken las ik en legde ik dan weg. In sommige geraakte ik zelfs niet tot op het einde. Het lukt immers pas om er mee aan de slag te gaan als je er klaar voor bent. En wat ze ook mogen beloven, uiteindelijk moet je het nog altijd zelf doen. Lezen wat je moet doen is niet genoeg. Je moet er echt mee aan de slag gaan en heel hard werken.

Ik heb dat ondertussen gedaan, heel hard aan mezelf gewerkt. En met resultaat. Alles wat ik ooit in die boeken heb gelezen, zal me onbewust wel geholpen hebben. Overlaatst heb ik ze nog eens uit de kast gehaald en gelezen. Om te merken dat ik geweldig goed bezig ben en ondertussen gewoon toepas wat de boeken allemaal voorschrijven.

En daarom wil ik er nu graag andere mensen blij mee maken. Heb je graag een boek, geef me dan een seintje en dan bezorg ik hem als cadeautje (anders gaan ze natuurlijk naar de kringwinkel en niet in de vuilbak).

  • De innerlijke criticus ontmaskerd
  • Dit ben ik
  • Je wist waar je aan begon
  • Alles heeft een reden
  • Dromen durven doen

 

5 gedachten over “Help!”

  1. Wauw, wat lief dat je iemand anders er een plezier mee wilt doen. Super! Geen idee of je al meer reacties hebt gehad, maar ik zou wel graag De Innerlijke Criticus willen lezen. Als je verder nog geen reacties hebt gehad heb ik ook wel interesse in Dit Ben Ik, maar dan moet je even de kosten van verzenden bekijken, want dat wordt natuurlijk wat duurder dan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s