Lieze laat los

Schrijfster

Ik heb al een tijdje niet veel meer geblogd. Omdat een nieuw liefje nu eenmaal tijd vraagt. En omdat het een gekkenhuis is op het werk. En omdat er zoveel dingen rond me aandacht vragen, dat er helemaal geen inspiratie was om te bloggen.

Maar al die dingen die aandacht vragen, zuigen zoveel energie. En nu voel ik dat ik op springen sta. Want er is wel energie, maar het lijkt vooral negatieve energie te zijn en die stapelt zich op vanbinnen. Ik tel de dagen af naar mijn vakantie.

En dan merk ik dat het me deugd doet van nog toch nog eens te schrijven. Want schrijven geeft me ook energie, van het goeie soort weliswaar. En dan besef ik weer dat ik gewoon tijd moet maken, om de dingen neer te schrijven die me bezig houden. Want zo heb ik een uitlaatklep voor al die energie, zowel de positieve als de negatieve. En dus maak ik alvast goede voornemens, ook al is het nog geen januari: om meer te doen van wat me blij maakt. Beloofd (aan mezelf) !

2 gedachten over “Schrijfster”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s