Lieze checkt in

Lieze checkt in #32

img_0025

Toppertje

Kermisweekend! Waar ik woon is er een extra hoogdag, want één keer per jaar staat hier de grootste kermis van de omgeving. Niet dat ik speciaal zot ben van kermis, maar dat is wel het moment op het jaar dat iedereen nog eens afzakt naar hier en op stap gaat. En wat een feestje was het, superavond!

Floppertje

Op het werk hielden we een grote opruimactie. Ook op kantoor kan een goede lenteschoonmaak doen geen kwaad. We vlogen er in met de collega’s en het resultaat mag er zijn. Ik ben er alleen wat hard ingevlogen en sta nu vol blauwe plekken, mijn slechte knie is niet zo gelukkig en mijn spieren hebben geweten dat we met kasten en dozen hebben gesleurd. Het is duidelijk dat ik dat niet gewoon ben.

Complimentje

Ik heb nog eens iets genaaid! Ik begon met het inkorten van een topje en toen ik mijn machine wegzette, zag ik de stof liggen die ik al heel lang geleden heb gekocht om een nieuwe hoes voor mijn naaimachine te maken. Ik had de smaak te pakken en maakte er eindelijk werk van. Nu heeft de machine een blauw met witte stippen kleedje in plaats van zo’n vieze witte plastic cover, veel beter.

Afbeelding van de week

Woensdag gingen we met een hoop vrouwen naar Beauty and the Beast. Wat een nostalgie. Het is jaren geleden dat ik de tekenfilm nog zag, maar alles kwam dadelijk terug. Liedjes die beginnen en die je dadelijk weer helemaal kan meezingen. Sindsdien zit ik dus al een paar dagen met dit nummer in mijn hoofd. Het blijft toch mooi.

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #32”

  1. De film staat ook op mijn verlanglijstje maar het zal eerder voor ‘ooit eens’ zijn. De afgelopen weken waren te hectisch om er tijd voor te maken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s