Lieze checkt in

Lieze checkt in #35

img_0025

Toppertje

Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans samen op een podium, dat was echt topentertainment. Ze kwamen in het cultureel centrum levenliedjes zingen, wat zorgde voor een avond nostalgie, maar ik lag ook een paar keer bijna onder mijn stoel van het lachen. Voor de voorstelling ging ik ook nog gezellig eten met de beste vriendin, dus het werd echt een topavond. Het was de laatste voorstelling van het seizoen waarvoor ik tickets had, maar ik kijk al uit naar het nieuwe programma om dan weer te beginnen kiezen.

Floppertje

40 dagen bloggen gaf me zeker weer meer zin in bloggen en er waren dan ook goeie voornemens, maar zoals jullie merkten lukte dat deze week niet zo goed. Ik hoop dat jullie de eerste gastblog gesmaakt hebben en ook van de komende nog genieten, maar ik  wil zeker zelf ook terug regelmatiger schrijven.

Complimentje

Met de grote schoonmaak was ik al een tijdje begonnen, maar er was nog 1 ruimte die ik moest aanpakken, namelijk mijn hal. Omdat ik elke keer dacht dat ik daar de volgende dag wel aan zou beginnen, hield ik ze ook niet meer zo netjes. Maar toen ik begin deze week begroet werd door 7 paar schoenen op de grond en een stapeltje jassen die niet meer waren opgehangen, werd het toch wel hoog tijd om er aan te beginnen. Ondertussen is alles weer opgeruimd en hebben ineens de winterschoenen en -jassen plaats gemaakt voor het nieuwe seizoen. Niet dat het klimaat daar komende week rekening mee gaat houden, maar kom.

Afbeelding van de week

Ik ben weer in een periode waarin ik heel erg aan mezelf probeer te werken. Ik krijg daarbij wel wat hulp, maar uiteindelijk moet een mens het natuurlijk vooral zelf doen. Dit boek ligt de laatste week altijd dichtbij. Ik ben er nog niet helemaal door, maar het heeft me al heel wat inzichten opgeleverd en ik ga er graag nog verder mee aan de slag.

IMG_0457

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #35”

  1. Ik snap je helemaal wat dat bloggen betreft, ik ben precies in een zwart gat gevallen nu de druk van 40 dagen bloggen weggevallen is. Ik zou trouwens ook mijn hal eens moeten opkuisen, mijn winterjassen opbergen enzo. Misschien morgen ;-)?

    Geliked door 1 persoon

  2. Hier zoveel aan m’n hoofd sinds ik bij het lief woon. Ik wil bloggen maar ik stel momenteel andere prioriteiten. Maar alles lijkt stilaan in z’n plooi te vallen. Dus hopelijk binnenkort eindelijk weer tijd om m’n blog aan te pakken. Plan B staat ook op het ‘te lezen’-lijstje, lezen was ook nog zoiets wat niet binnen de prioriteiten viel de afgelopen weken. Hoog tijd om me te herpakken! Veel succes daar!

    Like

  3. Ik heb heel bewust niet meegedaan aan 40 dagen bloggen. Dat zou betekenen dat ik andere dingen moest laten varen. Met 2- à 3 berichtjes per week ben ik al ruim tevreden. Zelfhulpboeken helpen bij mij ook erg goed, ik vind ‘Getting things done’ een heel goed boek om dingen gedaan te krijgen. En complimentjes voor jezelf of jezelf er eens voor belonen …dat werkt ècht ;-) .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s