Lieze checkt in

Lieze checkt in #40

img_0025

Toppertje

Paardrijden in de bossen, dat blijft toch altijd leuk. Het was er gisteren de ideale dag voor. Niet te heet, zonnetje, droog gebleven. Onderweg rustig wat bijpraten en af en toe eens een goed galopje trekken. Zalig!

Floppertje

Ik heb inwendig toch even behoorlijk gevloekt toen vrijdagnamiddag om half 4 de vraag binnen kwam om tegen dinsdag een hele rapportering binnen te hebben. Een rapportering die normaal pas begin juli binnen moet, dus die ik nog niet klaar had. Normaal werk ik vrijdag tot 16u en maandag is een feestdag. Tof hoor. Overwerk dus en het zal ook nog wat weekendwerk worden vrees ik. Een beetje meer waarschuwing was echt wel op zijn plaats geweest.

Complimentje

Het vorige puntje zette hier wel een beetje een domper op, maar ik was donderdag en vrijdag net superproductief aan het zijn. Ik heb voor 2 projecten dossiers op te maken en buiten nog een paar nieuwe voor het 2e project ben ik helemaal bij. Eindelijk. Ik hoopte dus met een voldaan gevoel het weekend in te gaan, maar dat lukte niet helemaal.

Afbeelding van de week

Met deze ben ik bezig de laatste tijd (of al heel lang, het is maar hoe je het bekijkt). Maar het vat wel een aantal dingen mooi samen. Misschien doet het ook iets met jou.

76fc24a664c306c714ae095fed10310d

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #40”

 1. In die quote kan ik me helemaal vinden Lieze van het eerste tot het laatste :-). Wel sneu voor jou, die last minute vraag ivm die rapportering. Paardrijden heb ik ooit eens tijdens een sportweek gedaan. Veel verder dan draf durfde ik niet maar vond het wel een leuke ervaring toen.

  Like

 2. Dat galopperen in de bossen.. daar doe je me zin door krijgen om terug te gaan paardrijden. Ik hoop dat je niet te veel hebt moeten werken dit weekend, dat is inderdaad niet zo’n fijne mededeling net voor het weekend begint.

  Like

  1. Vanmiddag een uurtje of 3 gewerkt en alles afgemaakt wat ik kon doen, dus hopelijk morgen geen stress meer. We gaan binnenkort nog eens in de bossen rijden, altijd welkom 😀

   Like

   1. Voor ik tot dat galopperen in een bos kom zijn er eerst nog een hoop angsten te overwinnen, vrees ik. Ik was als kind – zoals wel meer meisjes- zot van pony’s en had het geluk dat ze dat thuis ook wel zagen zitten. Toen reed ik veel maar het is ondertussen zó lang geleden dat ik nog op een paard heb gezeten. Ik durf echt niet meer. Maar als ik dat lees dan herinner ik me weer hoe zalig dat kon zijn :-).

    Like

 3. Die quote is een waarheid als een koe!
  Ik begrijp volkomen dat je de vraag net voor het weekend niet leuk vond, maar hoop dat je toch nog van het weekend hebt kunnen genieten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s