Lieze checkt in

Lieze checkt in #55

img_0025

September en de herfst is in het land. Mijn gemoed was deze week soms ook wat herfstig en heel veel viel er niet te beleven. Op zoek dus naar lichtpuntjes.

De week begon met een off-day. Zondag was dan ook een dag waarop het lichtpuntje was dat de digibox goed vol stond en ik gewoon in de zetel kon hangen en tv kon kijken.

Ook maandag was de televisie mijn vriend. Sinds Ten Oorlog ben ik fan van Arnout Hauben. Sinds september heeft hij een nieuwe reeks ‘De helden van Arnout’ waarbij hij mensen uit het verleden volgt op basis van hun dagboek. Leerrijk, maar toegankelijk gemaakt. Een aanrader.

Dinsdagochtend vertrok ik met mijn regenjas, want de weersvoorspelling was niet bepaald positief. Gelukkig bleef de regen het grootste deel van de dag uit en toen ik ’s avonds naar de sportles vertrok, werd ik zelfs getrakteerd op prachtige lucht.

De dag erna stond ik voor een helse opdracht op het werk, want woensdag kreeg ik de vraag om cijfers voor te bereiden om te rapporteren aan de raad van bestuur. Ik wist eventjes niet hoe ik er aan zou beginnen, maar één keer gestart, ging het eigenlijk best goed en eindigde ik met een mooi overzicht.

Donderdag leerde ik mijn telefoon wat beter kennen en dan meer bepaald de camera die er in zit. Er was namelijk een workshop rond smartphonefotografie. Ik dacht dat ik al heel wat wist, maar dat bleek niet zo te zijn. Fijn om nog heel wat nieuwe dingen te ontdekken dus.

Ook vrijdag stond nog in het kader van cijfers en een vergadering over financiering. Daarvoor moet ik naar Gent dus deed ik beroep op mijn vriend Waze. Vrijdagnamiddag is nooit een plezier op de baan, maar ik werd van de autostrade afgestuurd en dan komt een mens toch echt wel op mooie baantjes terecht soms. Rijden tussen het groen is veel leuker dan stilstaan in de file.

Ik was behoorlijk moe na de werkweek (veel moeten nadenken is ook vermoeiend) maar dan is er op zaterdag wel nog een paardje dat mij staat op te wachten en dat me meestal helemaal ontspannen naar huis laat gaan. Ideaal!

6 gedachten over “Lieze checkt in #55”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s