Lieze leeft

Zeg het met een liedje

Niet echt levensecht, acteurs die in het midden van een conversatie ineens in zingen uitbarsten. Er zijn dan ook mensen die zich mateloos ergeren aan musicals. Maar ik niet hoor, ik kan daar echt kei hard van genieten. Er zijn ook heel wat films die ik ondertussen behoorlijk goed kan meezingen. Enkele van de toppertjes:Moulin Rouge

Ik denk dat ik deze medley nog altijd van voor naar achter kan meezingen/meezeggen. En medleys zijn altijd leuk!

Coyote Ugly

Ook al is dat misschien vooral een film voor tienermeisjes en speelt er een groot stuk nostalgie. Ik blijf dit echt een leuke film vinden om zo af en toe nog eens terug te zien. Het verhaal stelt dan wel niet zoveel voor, de muziek vind ik wel echt nog goed.

Walk the line

Ook deze film al meermaals gezien en de soundtrack heeft lang in mijn auto gespeeld. Ik ben grote fan van Reese Witherspoon en dan bleek dat ze nog kon zingen ook.

Hebben jullie een favoriete musical?

9 gedachten over “Zeg het met een liedje”

 1. Geen idee of het een musical genoemd mag worden, maar Cry Baby met Johnny Depp. Ja, hij zingt in deze film. Een beetje vreemd, maar wel heel fijn.
  Walk the line vind ik ook heel fijn. Johnny Cash is awesome en zijn levensverhaal is heel bijzonder.

  Like

 2. Ik heb een t-shirt van Cry Baby :) Musicals is te zien, meestal hou ik er niet van als ze te pas en te onpas beginnen zingen maar als het in de film past, vind ik het leuk. Sweeney Todd vind ik dan weer wel geweldig.

  Like

 3. Ja, Moulin Rouge vind ik ook goed en Walk the Line ook. Zeker sinds ik in Nashville ben geweest. Op nummer één is gedeeld bij mij favoriet The Sound of Music en Mary Poppins. Verder vind ik ook Chicago goed en Sweeny Todd. Maar ik kan er nog veel meer noemen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s