Lieze checkt in

Lieze checkt in #54

Ik vond vorige week de eerste ‘checkt in’ nieuwe stijl alvast leuk om te schrijven, dus ook deze week gaan we verder op hetzelfde elan. Ook de reacties waren leuk, al leek iedereen te denken dat ik het heel druk had gehad, wat best meeviel. Zo zie je maar dat het niet druk moet zijn om goed te zijn. Hier gaan we voor deze week:

Lieze checkt in

Zelfgemaakte frietjes van de papa, dat zijn echt jeugdherinneringen. Zondag mocht ik thuis nog eens aanschuiven en dat heb ik me heel goed laten smaken.

Maandag gaf ik een cadeautje aan mezelf. Ik zeg al lang dat ik nog eens naar Londen wou en nu maken ze ook nog eens overal reclame voor goedkope tickets tijdens het najaar. Dat moest wel een teken zijn dus haalde ik mijn agenda boven. Ik wou eigenlijk voor mijn verjaardag gaan, maar dat kwam uiteindelijk toch niet zo goed uit. Maar in november ga ik de sfeer opsnuiven, joepie!

Bij ons op het werk zitten nogal veel mensen die houden van lekker eten en snoepen. Dinsdag vroeg 1 collega terloops of ik eten bij had, om uiteindelijk te eindigen bij de soepbar met 8 collega’s. Het zijn zo’n dingen die samenwerken nog net iets leuker maken.

Toen ik woensdag thuis kwam van een dagje Brussel, lag de Libelle in de brievenbus. Ik heb al een tijdje een abonnement en zo heb ik een goeie afwisseling met de dikke boeken die ik ook graag lees. En hij wordt gerecycleerd, want na mij gaat het boekje naar een vriendin en dan naar haar mama. Goed besteed dus.

Nadat ik een week met rugpijn liep en onder handen werd genomen door de osteopaat, durfde ik donderdag terug te gaan sporten. Je weet wel, goede voornemens in september. En dat gaat niet altijd zo zijn, maar deze keer was ik blij om mijn sportschoenen aan te trekken.

Vrijdag zag ik een aantal studievriendinnen terug. Het was een jaar geleden dat we elkaar nog hadden gezien dus er was heel wat bij te praten. Aangezien er 2 zwangere buiken bij waren, hebben we wel reden genoeg om de volgende keer wat sneller opnieuw af te spreken.

Eén van de eerste blogs die ik begon te volgen was die van Tineke. Overlaatst stelde ik impulsief voor om eens af te spreken. Het was even zoeken in de agenda’s, maar zaterdag lukte het en hadden we een date in Rotterdam. We werden zowel uitgeregend als getrakteerd op het zonnetje en het was een mix van cultuur, shoppen en lekker eten. Bloggen is dus veel meer dan alleen achter de computer te zitten.

Nu een luie zondag en op naar de komende week. Hopelijk hadden jullie ook heel wat lichtpuntjes de afgelopen dagen.

7 gedachten over “Lieze checkt in #54”

 1. Zo leuk dat je een geslaagde blogdate had. Ik durf het nog altijd niet, maar de goede ervaringen van andere bloggers geven me moed ;-). Leuke vooruitzichten heb je, Londen is altijd leuk! En hoera voor verse frietjes!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke week zeg!
  Samen gaan eten met collega’s is echt heel leuk en nog leuker als het ongepland is!
  Londen! Nog nooit geweest maar staat ook op agenda met de vriendinnen in het najaar.
  Een hele fijne week gewenst Lieze!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s