Lieze checkt in

Lieze checkt in #56

img_0025

Niet dat het mijn favoriete bezigheid is, maar in het weekend maak ik toch tijd om mijn huisje te poetsen. Mijn zondag begon met barstende hoofdpijn, maar in de namiddag ging het beter en kreeg ik alles opgeruimd en gekuist, deed ik de strijk en werkte wat administratie af. En dan ben ik toch altijd gelukkig als ik rondkijk en alles is op orde.

Maandag reed ik naar huis in de gietende regen. Gelukkig met de auto wel. En onderweg kwam ik een regenboog tegen. Eentje waar ik het einde van kon zien, want dat was gewoon op de weg. Geen pot goud te bespeuren jammer genoeg.

Er kwam dinsdag letterlijk een lichtpuntje voorbij, want de lampjes in de tuin werden gemaakt. In de zomer is het niet zo erg om zonder te zitten, maar als het wat donkerder wordt, dan is dat toch wat lastiger. En dan sta ik daar te sukkelen om in de duisternis mijn sleutels te vinden om binnen te kunnen. Nu niet meer dus.

We werden op het werk getrakteerd op nieuwe laptops, met meer geheugen om sneller te werken. Ze zijn ook lichter dan de vorige, wat goed uitkwam aangezien ik woensdag van het ene kantoor naar het andere moest. Wat minder sleuren is dan altijd welkom.

Donderdag was Car free day. Het zag er goed uit buiten, ik zat in het kantoor dicht bij huis en mijn fiets was in orde. Geen excuses dus om niet mee te doen. Het blijft toch een luxe, dicht bij huis kunnen werken.

En vrijdag was vooral een dag om snel te vergeten. Op het werk leek alles tegen te slagen, de nieuwe IT wilt nog niet helemaal mee en er waren ook een paar collega’s die dingen moeilijker maakten dan zou moeten. Gelukkig viel wel de nieuwe cd van Nick en Simon in de bus om me op te fleuren.

Zo af en toe kan ik echt eens genieten van een bad. Ik doe dat niet vaak (douchen is uiteraard beter voor het milieu) maar zaterdag maakte ik een uitzondering. Warm watter, bubbels en een goed boek, puur genieten.

7 gedachten over “Lieze checkt in #56”

  1. amai maandag heeft dat gegoten zeg. ‘k moest daar tevoet door, maar ‘k was blij dat ik niet met de auto was want in Leuven was er geen doorkomen aan.

    Kan jij goed lezen in bad? ‘k vind dat papier en water zo’n moeilijke combinatie, dus dat doe ik doorgaans niet

    Like

  2. Oh, zo eens een warm bad met een boek kan zoo deugd doen he!
    En hoera voor dicht bij het werk wonen en met de fiets kunnen gaan, zaaaalig! Dat is écht wel een voordeel aan de breuk met mijn ex, dat ik nu op 2km van mijn werk woon ipv op 1h15m met de trein (kwestie van er toch ook de goede kanten aan te zien ;-) ).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s