Lieze checkt in

Lieze checkt in #57

img_0025

Bloggen kwam er niet van deze week. Tot nu dan, want zondag blijft blogdag. En ook al lukt schrijven even wat minder goed, er gebeurde genoeg om weer een weekoverzicht met lichtpuntjes te vullen.Zondag feestdag. Mijn meter werd 70 en vierde dat met de familie. Voor de gelegenheid maakte ze een klein fotoboek van vroeger tot nu. Zo fijn om nog eens naar oude foto’s van mijn mama te kijken (en nog maar eens te horen hoe hard ik op haar lijk).

Na het weekend gingen we op weekend met het werk. Twee dagen brainstormen met het team. Maandagavond had één van de collega’s een kwis in elkaar gestoken en dat was echt zooo hard lachen. De dag zelf was behoorlijk intens, dus die ontlading was welkom.

Dinsdagochtend werden we uit ons bed gezet voor een dauwwandeling. Dat deed even pijn, maar tussen de fruitbomen wandelen leverde wel heel mooie beelden op. Vooral toen er een aantal paarden uit de mist opdoemden en ons enthousiast kwamen verwelkomen.

IMG_1909

Af en toe laat ik mijn kantoor achter en doen we coaching van starters op verplaatsing, dus woensdag trok ik er op uit. Het is toch altijd anders om hen ook eens in een andere context te zien dan aan de andere kant van mijn bureau, zeker als het in het kader van een nieuw Pop-up project is.

Donderdag nam ik de trein om een hele dag in Brussel te gaan vergaderen. De meeting duurde iets langer dan voorzien, dus ik had minder tijd dan ik had gedacht om de trein naar huis te halen. Een klein sprintje in het station bracht gelukkig redding. Ik had 10 minuten tijd nodig om terug volledig op adem te komen, maar ik haalde de trein nog net.

Aangezien het best al wel een heftige week was geweest, nam ik vrijdag een snipperdag. Rustig wakker worden, de krant lezen, gaan shoppen en genieten van een groot stuk chocoladetaart. Het heeft me echt deugd gedaan.

Zaterdag was wel terug even werkdag, want het is Weekend van de klant en daarvoor konden ze bij ons wel wat helpende handen gebruiken. Deel uitmaken van een event, dat geeft me toch nog altijd energie. Dan komt het enthousiasme uit mijn vorige job toch weer even boven en geeft het energie om onderdeel te zijn van een knappe realisatie.

9 gedachten over “Lieze checkt in #57”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s