Lieze checkt in

Lieze checkt in #62

img_0025

Het is alweer zondag, hoe snel gaat dat toch. Ik heb ondertussen een paar verdiende dagen vakantie achter de rug en ben klaar om er morgen weer tegenaan te gaan.

Vorige week lag er ineens een vijs van de zetel op de grond. Dat kan nooit een goed teken zijn. Ik zat gelukkig nog niet op de grond, dus ik kon hem even laten liggen, maar zondag ging ik toch maar eens op onderzoek. Ik vond gelukkig al snel wat het was en ik voelde toch wel lichte triomf dat ik dat helemaal zelf kon maken.

Maandag was het behoorlijk frisjes op kantoor. Het was dan ook fijn thuiskomen, waar het wel lekker warm was en ik om op te warmen onder mijn dekentje kon kruipen en mijn warme donzen sloefen kon aantrekken. Ik heb op zich niks tegen de herfst en winter, maar ik heb het echt niet graag koud.

Dinsdagavond zat mijn werkweek er al op. Dat was sowieso al leuk. En ik maakte nog eens croque monsieur. Dat kan zo goed smaken, zeker met een grote klot ketchup er bij. Mmm, lekker

Nu er jammer genoeg al een aantal familieleden overleden zijn, maakte ik woensdag tijd voor een bezoekje aan het kerkhof, samen met de rest van het gezin. Aangezien het nog zo’n mooi weer was, besliste ik om te voet naar huis te wandelen. Nu het al vroeger donker is, is elk moment goed om wat vitamine D op te doen.

Een tripje naar Brussel, dat stond donderdag op het programma. Haaike had namelijk nog eens een Verbeelding Book Club meeting gepland. Leuk om nog eens bij te praten en ze kent ook altijd zo’n leuke plekjes in onze hoofdstad die ik anders nooit zou ontdekken.

IMG_2120

Ook vrijdag had ik nog vrijaf en ging ik shoppen met een vriendin. We hebben nogal dezelfde shopstijl: we scannen een winkel en weten nogal snel of het ons aanstaat of niet. Geen uren rondkijken en 100 dingen passen om niks te kopen. Heel compatibel dus en het leverde ook nog wel wat winkelbuit op. Daarnaast was het natuurlijk ook gewoon een gezellig dagje uit om nog eens goed bij te praten.

Nieuwe lakens op het bed leggen, dat is altijd een struggle als je dat alleen moet doen. Maar ja, het moet gebeuren natuurlijk, dus zaterdag was wasdag. En het gaat gepaard met een zalig moment. Want hoe fijn is het om een vers gewassen laken lekker warm uit de droogkast te halen. Ik heb altijd de neiging om dat even te knuffelen.

10 gedachten over “Lieze checkt in #62”

 1. Nieuwe lakens op het bed, dat is inderdaad altijd een gesukkel. Hoe mijn mama dat vroeger deed en het er kon doen uitzien alsof het op je bed gestreken was, ik snap het niet. Maar het is het waard, want het gevoel van verse lakens is inderdaad heerlijk!

  Like

 2. Ik ben zo blij dat mijn vriend de lakens perfect alleen kan fixen. Ik ben er heel slecht in en ik HAAT het :p haha. Het zit ook nooit goed en ik kan mij daar zo in opwinden hé. Of er zitten van die bubbels in, of het hoekje zit niet goed.
  Shoppen doe ik eigenlijk altijd alleen. Vind dat fijner :)

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ga ook heel graag shoppen met mijn vriendin. We weten perfect waar de ander mee staat en zijn ook heel eerlijk tegen elkaar als iets niet zo mooi is.
  Die croque monsieur is iets voor vanmiddag, jij hebt me zin doen krijgen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s