Lieze checkt in

Lieze checkt in #64

img_0025

Najaarsmoeheid, is dat een dingetje? Want dat verklaart dan misschien waarom ik deze week niet eens 1 blogbericht online kreeg. Ik vrees ook dat er weinig spannende lichtpuntjes zitten aan te komen en dat ik misschien zelfs wat in herhaling ga vallen. Als je alleen bent dan gebeurt er niet zoveel spannend in huis.

Na een periode van te veel fastfood en makkelijke maaltijden, probeer ik de laatste tijd weer wat meer gezond te koken. Zondag was ik zelfs een echte meal prepper zoals dat zo hip noemt en stond ik een halve dag in de keuken om mijn vriezer vol te steken met recepten uit kookboeken die hier al lang staan, maar niet of veel te weinig gebruikt worden.

23760098_10154962143956767_792944907_o

Maandag kon ik naar Antwerpen rijden tijdens de spitsuren maar met amper file. Blijkbaar waren er heel wat bedrijven dicht omwille van 11 november in het weekend en dat was te merken op de baan. Kunnen we geen systeem invoeren dat er een aantal grote bedrijven om de beurt een week dicht zijn, dan kan ik altijd vlotjes op mijn bestemming geraken ;-)

Een blij weerzien, dat was het dinsdag met een aantal starters die ik in het verleden heb begeleid. Zij kwamen hun verhaal vertellen voor de studenten van de hogeschool en het doet mij als adviseur dan ook deugd om te zien hoe goed ze het doen. Want ik kan hun wel helpen om van start te gaan, maar uiteindelijk moeten ze het zelf nog waarmaken.

Eén keer per maand geef ik op woensdagavond een infosessie voor startende ondernemers. Vroeger betekende dat een hele lange dag in Antwerpen, maar nu we ook een kantoor dichter bij huis hebben, verzorg ik de sessies daar en is het nog een lange dag, maar kan ik tussendoor nog wel even naar huis om rustig iets te eten. En dat breekt de dag dan toch wat.

Spontane ontmoetingen, altijd leuk. Toen ik donderdag naar het werk vertrok, kwam ik toevallig mijn beste vriendin tegen die net haar dochtertje aan school had afgezet. Elk moment is goed om wat bij te praten, dus dat was een mooie start van de dag.

Vrijdag was een hoogdag op het werk want het was Dag van de Ondernemer. We werden er met z’n allen op uitgestuurd en ik mocht een super interessant bedrijfsbezoek gaan doen bij een bouwbedrijf in de streek. Nu nog een beetje sparen voor mijn huisje om te bouwen.

En dan chillen in het weekend. Ik ontdekte zaterdag pas dat Eén het nieuwe seizoen van de reeks Victoria sinds de dag ervoor uitzendt, maar ontdekte ook dat je die gewoon kan kijken via de website, dus ik hoefde de eerste aflevering gelukkig niet te missen. Vond het eerste seizoen zeker de moeite, dus ik keek uit naar het vervolg. Net zoals ik uitkijk naar het vervolg van The Crown dat binnenkort op Netflix komt. Ik ga weten waar naar kijken tijdens de donkere dagen.

 

 

10 gedachten over “Lieze checkt in #64”

  1. ah ik heb ook het eerste jaar van The Crown uitgekeken. Momenteel Designated Survivor aan het uitkijken.

    Als mama van 2 jonge bengels is het spannendste thuis vooral of ik ze ’s ochtends op tijd in crèche en school afgeleverd krijg en of ik dan niet vergeten ben om hun fruitdoosje te vullen of zo en of ze ’s avonds wel of niet flink gaan eten.

    Geliked door 1 persoon

  2. Lijkt mij inderdaad heel tof dat je kan zien hoe het gaat met de starters die je begeleid hebt. Dat mis ik soms wel op mijn huidig werk: wij maken een dossier over een gebouw, maar zijn daarom niet noodzakelijk betrokken bij de effectieve renovatie ervan. Niet helemaal hetzelfde natuurlijk, want bij jou zijn het echte mensen en bij mij gebouwen, maar toch: ik ben vaak ook wel nieuwsgierig hoe het met die gebouwen verder gaat :-)
    Die serie Victoria ga ik eens opzoeken, want die ken ik nog niet. Naar The Crown kijk ik alleszins ook wel uit!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s