Lieze checkt in

Lieze checkt in #65

img_0025

Er waren goede blogvoornemens deze week, maar zoals je kan zien kwam daar weinig van in huis. Omdat het druk was met leuke dingen, maar ook omdat ik daarnaast vocht tegen een dikke verkoudheid. Die laatste begint gelukkig te beteren, dus hopelijk ben ik daar volgende week vanaf.

Ik heb al jaren een profiel op Pinterest. De laatste tijd zat ik er niet meer zoveel op, maar zondag ging ik toch nog eens neuzen. Eventjes is dat nooit, want er is zoveel te zien. Ik maakte er ineens werk van om eens op te kuisen op mijn borden, om zo over te blijven met allemaal leuke creatieve ideetjes om binnenkort nog eens mee aan de slag te gaan.

Maandag mocht ik gaan kennis maken met Alice, de kersverse baby van een goede vriendin. We hadden met z’n allen lang gewacht op haar komst, dus nu zijn we eens zo blij dat ze er is. En met zo’n kleintje in mijn armen zitten, dat was toch even puur genieten.

De nacht die volgde op die fijne avond was heel wat minder. Ik lag letterlijk wakker van de keelpijn en was dinsdag dus niet zo gelukkig. Ik moest dan ook nog eens een workshop geven die ochtend, dus ik was vooral heel blij dat mijn stem het heeft uitgehouden. Die logopediesessies hebben dan toch geholpen.

Vanaf woensdag had ik vakantie en trok ik 2 daagjes naar Londen (ja toch dus he). Ik ging een beetje zonder concreet plan, maar had wel wat dingen in gedachten. Dat liep niet helemaal zoals gedacht, maar dat maakte wel dat ik die avond wel spontaan besliste om naar de musical van The Lion King te gaan, heel mooi en vooral de nummers waarin alle dieren een rol spelen waren heel indrukwekkend.

Donderdag stond er wel echt iets gepland, want op de blog van GoAnnelies had ik een tip gezien die ik wilde uittesten: Sky Garden. Deze tuin bevindt zich op de hoogste verdiepingen van een wolkenkrabber in The City. Het was inderdaad een aanrader zo zag ik Londen vanaf grote hoogte en zorgde de zon voor een mooi panorama. Een leuk verborgen pareltje.

IMG_2180.jpg

Vrijdag trok ik er ook nog op uit, maar dan iets dichter bij huis, want had ik in Leuven afgesproken met mijn studievriendinnen. Lekker eten, goed gezelschap en een gezellige babbel, meer moet dat niet zijn. Het is niet altijd makkelijk om 6 mensen van verschillende kanten van het land bij elkaar te krijgen, maar gelukkig lukt het nog een paar keer per jaar.

Tegen zaterdag was mijn verkoudheid gelukkig al iets beter, maar zat ik wel nog met een suf hoofd. Grote voordeel van verkouden zijn is wel dat ik veel minder honger heb, want eten is niet zo lekker als je niet veel proeft. Kan alleen maar meevallen op de weegschaal dan.

 

 

 

16 gedachten over “Lieze checkt in #65”

 1. Supertof dat je naar Londen bent gegaan en ik ben blij dat je de Sky Garden ook de moeite vond! Het uitzicht is dan ook to die for! Jammer van die verkoudheid. Ik zat deze week ook met een verkoudheid die maar niet wilde doorkomen, waardoor ik vooral hoofdpijn had en het is nog altijd niet echt over.

  Geliked door 1 persoon

 2. Super dat je naar Londen gegaan bent! Die Sky garden schrijf ik alleszins op voor wanneer ik er ooit nog eens opnieuw naartoe ga, ziet er de moeite uit :-)
  En euh, mijn Pinterestborden opkuisen, dat zou ik ook eens moeten doen, kwestie van dan inderdaad, net zoals jij, over te blijven met wat ik écht eens wil maken / doen /…

  Geliked door 1 persoon

  1. De eerste dag liep ik wat verloren, had ook niet echt een plan en was de musical eigenlijk plan B (wat goed uitdraaide). Ik vond het best confronterend om alleen te doen. De tweede dag had ik meer een plan en ging het beter. Toen heb ik kunnen genieten van de kerstsfeer.

   Geliked door 1 persoon

   1. Fijn dat je toch nog hebt kunnen genieten van je citytrip. En je kunt weer een vinkje zetten dat je weer iets ‘overwonnen’ hebt. Je komt er alleen maar sterker uit 😊

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s