Lieze blogt

40 dagen bloggen bis

02-40dagenbloggen

Here we go again. Na de eerste editie vorig jaar, doe ik met veel plezier ook dit jaar mee met onze alternatieve versie van de vasten. Dat betekent dus dat hier de komende 6 weken elke dag een blogpost zal verschijnen (maar dat ik ook wel 6 keer mag skippen). Eerst twijfelde ik nog een beetje, maar ondertussen zie ik het helemaal zitten.

Het fijnste vorig jaar vond ik eigenlijk de nieuwe blogs die ik ontdekt heb door de andere deelnemers. Een aantal daarvan volg ik nu nog steeds. En er is ook wel een bepaalde dynamiek tussen de bloggers die meedoen, waardoor je geïnspireerd wordt en met veel enthousiasme blijft meedoen en het einde wil halen.

Ik wil er wel wat structuur in brengen (al kan het zijn dat ik er ook wel eens van afwijk, dat zie ik wel onderweg). Het schema dat ik nu in mijn hoofd heb, ziet er als volgt uit:
maandag: een update van mijn persoonlijke doelen
dinsdag: een overpeinzing die ik heb en/of dingen die me bezig houden
woensdag: bloggen over bloggen
donderdag: mijn invulling van een bepaalde tag
vrijdag: boeken/teksten die me inspireren
zaterdag: rustdag
zondag: de wekelijkse check in

Aan iedereen die mee doet: succes en geniet er vooral van!

 

18 gedachten over “40 dagen bloggen bis”

  1. Veel succes! Ik doe ook mee, maar heb als persoonlijk doel 3 keer in de week bloggen. Ik leerde jou vorig jaar kennen door 40 dagen bloggen, dus dat aspect kan ik zeker beamen :-)

    Like

  2. Ook ik doe mee. Dag 1 zit er op. Op naar dag 2. Gaat het me lukken…? Daar wijs je me toch nog even op het belang van een blogschema/structuur. Ik ben een groentje. Ik blog wel al een tijdje maar 1x per week kost me soms al moeite . Succes en ik kom zeker vaker langs.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s