Lieze leeft

Vraag maar raak

Award - tag (3)

Jullie weten ongetwijfeld al heel wat over mij door hier mee te lezen (en me misschien ook buiten de blogwereld te kennen). Maar misschien zijn er wel prangende vragen die jullie graag eens willen stellen. Wel, dit is je kans. Want een populaire rubriek in blogland is ‘Ask me anything’.

Ik dacht bij het opstellen van mijn blogkalender voor 40 dagen bloggen dat dat misschien wel eens een leuke was om zelf ook te doen. Maar het was pas toen ik dit ook bij Evi zag passeren, dat ik me realiseerde dat als ik jullie vragen wil beantwoorden, ik jullie eerst de kans moet geven om vragen te stellen. Bij deze dus. Laat je vragen achter in de reacties of via het contactformulier en dan ga ik er binnenkort mee aan de slag.

8 gedachten over “Vraag maar raak”

 1. Wat doe om wat minder te piekeren? En waarvoor mogen ze je ’s nachts altijd wakker maken? En als je iets kon veranderen in het verleden, wat zou dat dan zijn?

  Like

 2. Wat wil je absoluut zeker hebben in het nieuwe huis dat je gaat bouwen? En waarom vind je dat zo belangrijk, wat is de waarde daarvan?

  En wat hoeft je zeker niet te hebben in het nieuwe huis dat je gaat bouwen?

  Wat is je band met de stad waar je woont? Wat vind je er fantastisch en wat zou je er liefst veranderen?

  Like

 3. Ik ben ook wel benieuwd naar je nieuwe huis: wat voor stijl gaat het worden? Eerder modern of klassiek? Wil je er veel zelf aan doen of ga je het vooral laten doen?

  Ga je op reis dit jaar en zo ja (want kan mij inbeelden dat dat met de bouw niet evident is), naar waar? Welke landen of plekken staan nog hoog op je verlanglijstje?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s