Lieze checkt in

Lieze checkt in #78

Lieze checkt in

Ik hou wel van het huidige weer, veel zonneschijn en geen nattigheid. Al is het natuurlijk wel koud.  Maar tegen die kou heb ik op zich niet zoveel. Waar ik wel iets tegen heb zijn alle bacillen die rondvliegen en die er voor zorgen dat ik al een hele week het gevoel heb van op iets te broeden, maar het komt er niet door. Mentaal was het ook niet de beste week, dus lentekriebels zijn er hier zeker nog niet. Maar we hebben dan toch maar mooi wat vitamine D kunnen opdoen.

Ik erger me een beetje aan mezelf omdat ik nog niks gedaan heb rond mijn bouwdoel. Ik twijfel nog heel vaak en het blijft op dit moment nog niet zo tastbaar. Daarom besloot ik zondag om nog eens naar de bouwgrond te rijden. En hoeveel angst het me ook inboezemt, ik blijf wel voelen dat ik daar echt wel wil wonen.

Maandag was een helse dag. Alles leek fout te lopen: amper geslapen, een verstopte neus, deelnemerslijsten op het werk die niet bleken te kloppen, afspraken die misliepen en zonder auto zitten. Ik was even helemaal de controle kwijt. Gelukkig had ik voor een aantal dingen collega’s die het heft in handen namen en de brandjes kwamen blussen.

Op het werk startten we met ons team dinsdag in een opleidingstraject. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten en tot een stuk in de namiddag bleef ik me een beetje afvragen of het wel iets zou worden. Maar toen mochten we aan de slag gaan met eigen projecten en daar werd ik wel echt enthousiast van. De volgende opleidingsdag zie ik dus al een pak beter zitten.

Het was een werk van lange adem, maar na heel wat vergaderingen en sporen die nergens naar leken te leiden, heb ik woensdag een deal kunnen sluiten op het werk om extra begeleidingen te gaan doen. Het worden daardoor wel een aantal pittige weken, maar ik ben wel trots dat het me gelukt is.

Doordat ik al een tijdje op iets zit te broeden, was ik de hele week behoorlijk moe. Donderdag genoot ik er dan ook gewoon van om vroeg in bed te kruipen met een boek en niks anders meer te doen. Ik zit echt weer even in een leesflow hoop die nog even te kunnen volhouden.

Vandaag is mijn zus jarig en dat verdient een cadeautje. Ik zag vorige week online een leuk creatief projectje passeren waarvan ik dacht dat het een ideaal cadeau zou zijn en dus ging ik vrijdag aan de slag. Ik was best trots op het resultaat. En ook al bedacht ik het concept niet helemaal zelf, ik vond het wel leuk om creatief bezit te zijn en zo echt iets persoonlijks te kunnen maken.

Zaterdag tenslotte was vriendinnentijd. Een oude schoolvriendin kreeg eind vorig jaar een derde kindje, maar aangezien ze in dezelfde periode volop in de verbouwing zaten, kwam het er nu pas van om op bezoek te gaan. Al is zo’n baby vooral een goed excuus om nog eens goed bij te praten en een gezellige middag te hebben samen.

Volgende week wordt een drukke, dus ik duim dat de bacteriën toch maar wegblijven en ik wat meer energie krijg.

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #78”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s