Lieze blogt

40 dagen bloggen – njet

02-40dagenbloggen

Ik weet niet of jullie geteld hebben, maar ik heb dat wel gedaan en weet dus ondertussen dat ik niet aan 40 blogposts ga geraken tegen dit weekend. Vorige week ergens heb ik de handdoek in de ring gegooid. En ik heb er eigenlijk nog geen spijt van.

Ik begon nochtans vol goeie moed en dacht dat ik door met categorieën per dag te werken vlotter door de 40 dagen zou geraken. Dat was mis gedacht. Want dat betekende dat ik elke week inspiratie en zin moest hebben om over dat bepaalde thema te schrijven en dat was niet zo. Soms wou ik wel schrijven, maar over iets anders en in mijn hoofd botste dat dan met de categorie die ik mezelf had opgelegd. Resultaat: een aantal blogposts die zijn verschenen op de juiste dag in het juiste thema, maar waar ik zelf eigenlijk niet tevreden over ben. Niet dat ik dingen heb geschreven waar ik niet achter sta, maar ik denk dat ik ze beter had kunnen schrijven.

En dan was het ineens ook nog eens heel druk en was ik heel moe en was er soms nog wel inspiratie maar geen energie om te schrijven. En soms had ik gewoon leukere dingen te doen. Dus vorige week besloot ik dan maar dat het goed geweest was en dat bloggen nog altijd leuk is, maar dat ik er niet elke dag tijd in wilde steken en dat ik op het moment ook geen tijd en goesting had om veel op voorhand te schrijven. Geen 40 dagen bloggen dus dit jaar, al ben ik wel blij dat ik het nog eens geprobeerd heb, maar evenzeer blij dat ik mezelf niet ben blijven verplichten van mee te doen.

Voor zij die de eindmeet nog wel kunnen halen: ik duim voor jullie en nu alvast een dikke proficiat!

9 gedachten over “40 dagen bloggen – njet”

  1. Ik heb van bij het begin de boot afgehouden, om precies die reden die jij aanhaalt: het voelt voor mij dan ook teveel aan als ‘moeten’. Gewoon je eigen zelve blijven, dat voelt nog altijd het beste :-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s