Lieze checkt in

Lieze checkt in #91

Lieze checkt in

Hoe snel gaan de dagen toch man. Ik ben gewoon niet aan bloggen toegekomen de afgelopen week, al was dat wel het plan. En volgende week is het al juni, ik kan gewoon niet meer volgen! De afgelopen week was in ieder geval een muzikale.

Dat begon op zondag met het concert van Niels Destadsbader. Het concert was zeker leuk, maar wat misschien nog leuker was, was het tripje met 9 vrouwen naar Hasselt voor Nielske. Eerst gaan eten, daarna nog een cocktail gaan drinken. Het was een tof uitje.

Gelukkig was er dan maandag nog een extra dagje verlof. Omdat het zo’n mooi weer was, was dat een ideale dag voor een wandeling. Eigenlijk zijn hier heel veel mooie plekjes in de buurt die ik amper ken. Er is nog heel veel rust te vinden tussen de velden en bossen.

Soms zijn het hele kleine gelukjes die tellen. Dinsdag moest ik nog even langsgaan op de hogeschool die tegenover ons kantoor ligt. Ik moest van ergens anders komen en was van plan om mijn auto al aan kantoor te zetten en dan te voet te gaan. Nu was ik wat laat, dus ik reed toch maar met de auto tot aan de ingang van de school. En wat een geluk, want toen ik daar moest vertrekken goot het echt zo hard water dat ik nooit de straat was over geraakt zonder heel nat te worden.

Woensdag sprong mijn zus binnen om wat dingen te regelen voor de kaartenverkoop van het cultureel centrum. Dat is hier nog een beetje ouderwets met gaan aanschuiven en we proberen dat af te wisselen, aangezien dat vroeg is op zaterdagochtend. Dit jaar wil zei dat doen en daar ben ik uiteraard dankbaar voor.

img_0174

Een aantal collega’s gingen op ondernemersreis naar Amsterdam en deden daar een bedrijfsbezoek bij Tony Chocolonely. Omdat ze ons goed kennen op kantoor, wisten ze dat ze donderdag niet mochten terugkomen zonder een voorraad chocolade en ze losten de verwachtingen meer dan in: alle smaakjes die er zijn werden meegebracht. Wij zijn de komende dagen dus in de chocolade-hemel.

Vrijdag was het terug tijd voor muziek. Nick en Simon stonden in de stadsschouwburg van Antwerpen en ik was daar natuurlijk bij. Ik vond het niet het beste concert van hen dat ik al heb gedaan, maar ik heb er nog steeds wel van genoten. En een oud-collega terugzien daar was ook fijn.

Ik sluit af met misschien een vreemd lichtpuntje, maar ik was zaterdag heel blij om het goeie nieuws te horen over het referendum in Ierland. Ik heb iets met dat land dus volgde de docu’s daar zo wat rond en ook al ben ik geen voorstander van onbezonnen seks en abortus al gemakkelijke oplossing als het even niet zo goed uitkomt in je leven (daar zijn andere oplossingen voor), de verhalen van vrouwen die moeten bevallen van kinderen die niet levensvatbaar zijn, die waren behoorlijk hartverscheurend. Goed dus dat hier nu verandering in kan komen.

 

 

 

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #91”

  1. Ik was ook heel blij met dat referendum in Ierland maar dan gewoon omdat ik vind dat je daar zelf over moet kunnen beslissen.
    Karamel zeezout van Tony’s is om te kwijlen. Toevallig gisteren in de AH geweest en een reep meegenomen! Maar amai zoveel smaakjes! Zalig ^^

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s