Lieze checkt in

Lieze checkt in #97

Lieze checkt in

Vorige zondag was de opening van de zaak van een koppel dat ik begeleid had. Ze openden een toko en ik ging graag eens een kijkje nemen. Het was een race tegen de tijd voor hun om alles op tijd klaar te krijgen, maar toen ik binnenstapte stonden de proevertjes al klaar. Ik profiteerde ook van het feit dat het die dag ook braderij was en ik dus nog een paar koopjes kon doen.

Mijn lichtpuntje van maandag kan toch alleen maar de overwinning zijn van de Duivels. Ik had er eigenlijk niet het beste voorgevoel bij, maar gelukkig bleek dat voorgevoel maar eventjes terecht te zijn en was het daarna gewoon blij zijn. Wat zijn we goed bezig jongens!

Voor dinsdag, woensdag en donderdag heb ik weer weinig te vertellen. De laatste tijd lijken veel dagen op elkaar, het is warm, ik ben gewoon aan het werk, er zijn geen andere plannen en er gebeurt weinig. Ik heb wel nog eens wat meer geblogd en hoop dat dus ook weer meer mensen de weg naar hier terugvinden. En ik werd geraakt door wat Samaja schreef in haar blog over leuke dingen meemaken maar dat niet altijd zo voelen.

img_0309

Trouwen op matchdag, dat had een collega van mij zich vrijdag waarschijnlijk toch net iets anders voorgesteld. Dan maar eerst samen naar de wedstrijd kijken en dan pas de openingsdans. Gelukkig voor de sfeer wonnen we, anders had het misschien toch een beetje een domper geweest.

En ik word 35 dit jaar dus veel van mijn vriendinnen ook. Dat vond de man van een vriendin reden voor een verrassingsfeestje en dus mocht ik zaterdag origineel gaan barbecueën. Want in plaats van gewoon een vleesje van het buffet te nemen, mochten we met een saté-stokje onze eigen spies samenstellen met vlees en groentjes. Barbecue smaakt altijd maar dit was toch eens iets anders.

 

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #97”

  1. Tja, als je je trouw aan het plannen bent, weet je nog niets van de voetbal he. Moet wel speciaal zijn, je vergeet het alleszins nooit meer. Merci voor de mooie woorden trouwens!

    Geliked door 1 persoon

  2. ‘k hoorde nog al van trouwfeesten met de voetbal. Lijkt me inderdaad niet evident. Je kan er volgens mij niet aan uit om de match te volgen…maar zoals je zegt kan dat de sfeer nogal bepalen .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s