Lieze checkt in

Lieze checkt in #105

Lieze checkt in

Een luie zondag, daar begon het mee. Na de drukke dagen vorige week, waren een paar dagen rust echt wel welkom. Ik keek ’s avonds naar de film August Rush, die ik eerder in de zomer had opgenomen. Mooie film met mooie muziek en een tikje emotioneel.

Het hoogtepunt van maandag was een bezoekje aan de tandarts. Ik ga al sinds ik tanden heb naar dezelfde tandartsenpraktijk. Het was daar zeker niet slecht, maar ik had 2 dingen die me mateloos ergerden. Hoe duur die man was en hoe slecht hij zich aan zijn timing kon houden (een half uur wachten ook al heb je een afspraak was eerder standaard dan uitzondering). Ik wou dus eigenlijk al lang overstappen naar een andere, maar een mens is een gewoontedier en het kwam er maar niet van. Tot nu. En wat een ervaring: snel een afspraak, stipt op tijd binnen, goeie uitleg en een pak goedkoper gesteld dan gewoonlijk. Ze hebben er dus een nieuwe klant bij (en ze zitten dan nog eens op een boogscheut van waar mijn nieuw huis komt).

Dinsdag organiseerden we op kantoor een housewarming voor de buren zodat ze zouden weten waar onze nieuwe tijdelijke stek is. Bij een housewarming hoort een drankje en een hapje en als hapje was er de grootste chocoladetaart die ik al in het echt heb gezien. Knap staaltje vakwerk van de bakker en de chocolatier.

40302239_1374648505999718_8699513106235129856_o (2)

Niet zelf moeten koken na een werkdag blijft fijn want het maakt de avond wat relaxer. Woensdag ging ik eten bij mij zus. Ik had helemaal niet de bedoeling om lang te blijven hangen want het was voor ons beiden best een drukke week, maar uiteindelijk as het toch 22 uur voor ik terug naar huis ging, we hebben toch nog altijd veel om over te praten.

Het wensenlijstje voor mijn architect had ik al doorgegeven, maar donderdag mochten we ook op het werk zo’n wensenlijstje maken voor ons toekomstig kantoor in de kerk. Uiteraard kan je met een bestaand gebouw dat beschermd is niet alle kanten uit die je wil, maar een mens mag dromen natuurlijk. En een aantal dingen zijn voor ons toch essentieel. Benieuwd hoe het in het plan zal verwerkt worden.

Vrijdag was de laatste dag van de zomervakantie. Niet dat dat voor mij zo speciaal was, maar ik had wel een aantal dingen die ik in die periode op mijn to do-lijstje had gezet (omdat de zomermaanden normaal gezien iets rustiger zijn). Op de valreep lukte het om ze af te werken, zodat ik en mijn collega’s nu een aantal tools hebben die hopelijk ons werk soms toch wat leuker en/of makkelijker zullen maken.

Ik woon dicht bij het centrum en ga eigenlijk nog liever te voet dan mijn fiets te nemen als ik ergens in de buurt moet zijn. Op zaterdag nam ik een klein omwegje langs de wekelijkse markt toen ik terugkwam van de bib, ik vind dat toch altijd wel een speciaal sfeertje. Ik wou nog bloemen meebrengen maar vond toch niet dadelijk mijn zin, dus zal volgende week nog eens terug moeten. Boeken naar mijn goesting vond ik trouwens wel.

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #105”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s