Lieze checkt in

Lieze checkt in #111

Lieze checkt in

Toppertjes

* Eindelijk een dossier afronden waar ik mij al een tijdje aan ergerde.

* Bijpraten met vrienden die ik al meer dan een jaar niet had gezien. Elke keer denken dat het toch jammer is dat het zo lang is geleden en waarschijnlijk nu weer in die valkuil trappen.

* Een flexibele werkgever hebben en mij dus niet te veel zorgen moeten maken als de trein super veel vertraging heeft. Als ik sommige mensen rond mij op de trein hoorde bellen met hun werk , dan is dat duidelijk toch nog niet zo vanzelfsprekend.

* Dankbare ondernemers als je hen hebt proberen helpen met iets. Wat voor ons klein lijkt, is het voor hen vaak helemaal niet.

* Een avondje topentertainment van de dames van Petticoat, een groepje uit mijn gemeente die klaar zijn om de podia te gaan veroveren.

img_0548

 

Floppertjes

* Spam, met hopen ineens! Nu lijkt het weer even beter, maar begin deze week werd mijn mailbox echt compleet overspoeld.

* Mensen die op 100 meter van u duidelijk over u (allee uwen bouw) staan te roddelen. Je mag ook gewoon met mij een klapke komen doen hoor.

* Stielmannen die niet komen als ze zeggen dat ze gaan komen. Ja hoor, het is begonnen.

* Ik had dan wel geen kwaaie baas, de NMBS was me echt niet goed gezind. ’s Ochtends 3 uur in de trein gezeten voor een traject dat normaal 1,5 uur duurt en ’s avonds trein afgeschaft dus een uur wachten. Op een vrijdag. En mijn leesvoer was niet voorzien op zo’n lange rit.

3 gedachten over “Lieze checkt in #111”

  1. Oh my, heb jij ook zo’n last van die spam in je mailbox? Het is verschrikkelijk hier en ik moet zo opletten dat ik niet alles ineens in de vuilbak kieper, want ik verwacht nu en dan belangrijke mails :/ Zo lastig!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s