Lieze checkt in

Lieze checkt in #112

Lieze checkt in

Potverdekke, weer geen foto’s getrokken deze week. We zullen het dus enkel met de toppertjes en floppertjes moeten doen. 

Toppertjes

* Gebraden kip van de kraam, dat blijft toch echt zo lekker.

* Mensen die in probleemsituaties willen meedenken in plaats van hun paraplu open te trekken en te zeggen dat het hun job niet is.

* Van 2 avonden moeten werken naar geen avond werken gaan. Ik heb die avonden dan vaak nog wel wat overgewerkt, het was toch beter dan tot laat nog ergens moeten zijn.

* Op bedrijfsbezoek gaan bij iemand die ik ooit begeleid heb. Fijn om haar verhaal nog eens te horen en de evolutie te zien.

 

Floppertjes

* Wonen op een erfgoedsite heeft ook zo z’n nadelen, sommige mensen lijken te denken dat mijn living ook bij het museum hoort.

* Pietluttige controles van de overheid voor projecten waar je nog zo je best voor doet. Niet dat details er nooit toe doen, maar we blijven mensen en dan kan je al eens een detail uit het oog verliezen.

* Mijn vat is af, energie op. De laatste dagen is het moeilijk om me nog op te laden voor iets. Dringend iets aan doen. Collega’s stellen dan wel voor om een snipperdag te nemen, maar een dag alleen thuis zitten gaat me nu niet direct extra energie geven vrees ik.

4 gedachten over “Lieze checkt in #112”

  1. Mja, als de reden van je energietekort puur fysiek is, kan een lui dagje thuis misschien wel hebben. Als het eerder mentaal is, dan is het misschien inderdaad beter te proberen met iemand af te spreken die dag. Of alleen een leuke uitstap doen, zodat je op zijn minst even letterlijk afstand kan nemen… Ik hoop dat je je energie snel terugvindt!

    Like

    1. Awel ik weet het niet. Beiden denk ik. Slecht slapen omdat er vanalles maalt waardoor ik moe ben en nog meer het gevoel te hebben om de controle te verliezen. Het is een beetje een vicieuze cirkel en ik moet nog vinden hoe ik die kan doorbreken.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s