Lieze checkt in

Lieze checkt in #116

Lieze checkt in

Toppertjes

* De Last Post bij de herdenking van 100 jaar oorlog. Het blijft toch indrukwekkend. Ik vond ook een aantal andere dingen in de uitzending op één wel de moeite, ze hadden er iets moois van gemaakt.

* Een volledig nieuwe infosessie geven. Niet dat het onderwerp nieuw is, maar de presentatie werd eens helemaal geüpdatet en dat maakt het toch weer een beetje nieuw en zo blijft het voor mij ook interessant.

* 2 hele lieve mailtjes krijgen van klanten met complimenten. Doet altijd deugd, ook al is het gewoon mijn werk doen.

* Vrijdag was ook een feestdag bij ons want Dag van de Ondernemer. Dan gaan we de baan op om ondernemers te bezoeken en ik kwam terecht bij een heel enthousiaste en gepassioneerde zaakvoerder.

* Toevallig terechtkomen op een uitzending van een fundraiser op de BBC, waar Boyzone kwam optreden. Ik was daar vroeger zo ongelofelijk fan van en ze hebben dan misschien wel iets van hun pluimen verloren, het was toch heerlijk nostalgisch om ze nog eens bezig te zien.

Floppertjes

* Op die verkoudheid waar ik vorige week van sprak, wacht ik nog altijd, al zou ik liever hebben dat ze doorbreekt en dat ik er dan van af ben, dan dat het zo wat sluimert. Al wil ik wel niet ziek worden, want mijn agenda op het werk zit zo vol dat dat echt wel slechte timing zou zijn.

* Er lijkt een beetje een einde te komen aan mijn manègetijd. Naast het paardrijden was het toch ook zeker een sociaal momentje onder vriendinnen. Eén vriendin reed al niet meer mee in de les, een andere gaat nu met een vast paard rijden op een andere manège en de vriendin die les geeft gaat er mee stoppen. Maar eens goed nadenken wat ik nu ga doen.

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #116”

  1. Zo’n verkoudheid die sluimert, dat is ambetant hé. Ik heb al weken het gevoel dat ik niet top ben, maar er komt geen echte ziekte door. Leuk dat je op je werk complimentjes krijgt en je het voor jezelf fris kan houden!

    Like

  2. De last post, daar krijg ik altijd zo ongelooflijk kippenvel van. Ik was ook onder de indruk van de herdenkingen op 11 november. Het doet ook deugd dat er nog steeds zoveel aandacht naar uitgaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s