Lieze checkt in

Lieze checkt in #117

 

Lieze checkt in

Een weekje op automatische piloot. Het was heel druk en er was weinig tijd voor andere dingen dan werken en slapen.  Maar we proberen er elke weer het beste van te maken.

Toppertjes

* Ik ben dan wel te oud voor Sinterklaas en heb geen kindjes in de omgeving, maar als ik de aankomst van Sinterklaas tegenkom op tv blijf ik toch altijd hangen. Het blijft mooi om te zien hoe ze meegaan in het verhaal en het enthousiasme te zien op al die gezichtjes. Dus ik blijf fan van Sinterklaas (en nog een beetje meer van Ramon).

* Het tafelblad dat ik in de klusles aan het maken ben is bijna af. Nog een kleine finishing touch en het is klaar. Normaal zaten de lessen houtbewerking er al op, maar de leraar wilt gelukkig nog een inhaalles doen om met het laatste nog te helpen.

* Soms wordt er bij ons vergaderd om te vergaderen lijkt het wel. Ik had dan ook wat schrik toen ik vrijdag om 15u nog moest aansluiten op een vergadering in Brussel, want wie weet hoe lang zou er gepalaverd worden. Het ging immers over een issue dat al even meegaat. Maar na 45 minuten zat iedereen op dezelfde lijn en was er een voorstel uitgewerkt. Zo zou het vaker mogen gaan.

* Alle bomen op mijn bouwgrond zijn gekapt en de grondwerker is geweest om de stronken uit de grond te trekken. Bijna klaar voor de sondering.

Floppertjes

* Een goed gesprek bij de psycholoog, wat op zich iets positiefs is, maar daardoor wel merken dat ik opnieuw naar de basis moet en dat ik dat toch nog net iets te vaak uit het oog verlies.

* Te veel hooi op mijn vork nemen op het werk en zelfs een verlofdag wisselen om alles gedaan te krijgen, maar zo niet op tijd rust kunnen nemen. Vanaf volgende week beginnen wel mijn korte weken, want nog 6 verlofdagen in het verschiet voor de kerstvakantie.

* Het feit dat het leven zo hard voelt als op automatische piloot staan. Zeker nu het zo vroeg donker is, voelt het alsof er nog weinig is na het werk.

 

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #117”

  1. In het donker thuiskomen is allesbehalve fijn hé. Voor mij voelt het dan ook aan alsof de dag alweer ten einde is. En vergaderen om te vergaderen, ik heb er een hekel aan! Vooral als ik er bij moet zitten en het voor mij eigenlijk helemaal niet relevant is.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ja, dat vroeg donker worden, daar heb ik het ook lastig mee. ’t Is dan extra sleuren om jezelf te overtuigen om nog iets te doen he.
    Wel tof van je leraar houtbewerking dat hij nog een extra les wilde organiseren! Ga je je tafel hier tonen als ze af is? :-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s