Lieze checkt in

Lieze checkt in #123

 

Lieze checkt in

En zo zijn we al in 2019. Ik zal maar niet te hard stil staan bij hoe de tijd soms lijkt te vliegen. Hopelijk hebben jullie het jaar allemaal goed ingezet.

Toppertjes

* Ik zette op de valreep van 2018 nog even de belangrijkste handtekening van het jaar. Ik mocht namelijk bij de architect mijn bouwaanvraag gaan indienen. Veel verschil zou het nu niet gemaakt hebben als dat pas dit jaar was gebeurd, maar voor mij was het toch heel symbolisch dat ik nog zo’n grote stap kon zetten in het bouwproces voor het jaar om was.

* Ik trok met een vriendin naar Mechelen om daar nog wat kerstsfeer op te snuiven. De kerstmarkt was op zich wel gezellig maar stelde niet heel veel voor, maar bijpraten lukte sowieso.

* Oudjaarsavond bracht ik door bij vrienden. Ik had er op voorhand een klein beetje schrik voor omdat ik als enige vrijgezel tussen 4 koppels zou zitten en niet iedereen kende, maar uiteindelijk was het een gezellige avond met lekker eten en hebben we veel gelachen.

* Op nieuwjaar werd er traditioneel gourmet gedaan in het ouderlijk huis en wisselden we nog cadeautjes uit. Ik kreeg van mijn zus een mooi pakket voor de winterse dagen.

* Ik begon al terug te werken, maar had daar op zich best wel zin in, ik kijk er naar uit om er terug in te vliegen met ons team. En de eerste dagen van het jaar was het nog best rustig om terug wat in te werken.

Floppertjes

* Hoewel het nog rustig was op het werk merk ik toch weer dat ik als ik bezig ben heel veel tabbladen tegelijk heb open staan in mijn hoofd. Ineens ben ik dan 3 dingen door elkaar aan het doen en moet ik mezelf er aan herinneren dat ik eerst iets moet afmaken voor ik het andere verder doe want anders kunnen er wel eens fouten gebeuren, toch wel een aandachtspuntje.

 

 

 

 

5 gedachten over “Lieze checkt in #123”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s