Lieze checkt in

Lieze checkt in #132

Lieze checkt in

Toppers

* Ik heb mijn aannemer ontmoet. Hij was me eerst wel vergeten, maar hij kwam gelukkig nog wel en het is een aangename rustige vent die lijkt te weten wat hij doet en die goed samenwerkte met mijn architect. Ik heb er dus wel vertrouwen in.

* Je hebt zo van die klanten die een plekje in je hart veroveren en waar je soms net dat tikkeltje extra voor wil doen. De laatste weken trok ik hard aan de kar om het leningsdossier van iemand er door te krijgen. De eerste poging lukte niet, maar ik vond een alternatief en dat is nu goedgekeurd. Ik was al bijna net zo blij als hem denk ik en het was heel fijn om hem te kunnen bellen met dat goede nieuws.

* Ik had deze week geen school of opleiding en geen avondwerk. En dat deed wel eens deugd. Ik heb wel een aantal keer wat langer gewerkt om dingen af te krijgen, maar het was toch net iets rustiger dan anders. Ik heb natuurlijk zelf gekozen voor de avondschool en de extra opleiding, maar als alles in dezelfde week valt, is het soms een beetje veel.

Floppers 

* Een vreselijk astrante klant die iedereen op kantoor heeft lastig gevallen en ons woorden in de mond legde. Luisteren naar rede kon hij niet en het geduld raakte langs alle kanten op. Om dan kwaad te worden en te vinden dat het allemaal aan ons lag.

* Mannen (en om meer precies te zijn bepaalde allochtone moslimmannen) die er niet tegen kunnen om tegengesproken te worden door een vrouw. Waarom kan je het niet aanvaarden als ik het zeg, maar wel als een mannelijke collega net hetzelfde zegt?

Kleine gelukskes

* Iemand in de auto voor mij zeer uitbundig zijn dansen achter het stuur in de file.

* Twee keer na elkaar het verkeerslicht dat net op groen sprong toen ik er aan kwam.

 

blogpost 5/40 van #40dagenbloggen

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #132”

  1. Oh van die mensen die je niet willen geloven en dan per se ‘een meerdere’ willen spreken (of een man) … Ik had dat eens voor toen ik in de winkel werkte bij mijn eerste job. Iemand die zei dat ik te jong was en de manager wou spreken. Het grappige was dat zij vijf jaar jonger was dan ik ben. Haha je had die mens zijn gezicht moeten zien. Maar goed, het is wel kut als je het meemaakt maar ik zou me dat niet te persoonlijke aantrekken. Sommige mensen zijn wereldvreemd en ze zijn gelukkig niet allemaal zo :)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s