Lieze checkt in

Lieze checkt in #133

Lieze checkt in

Toppers

* Vroeger woonde ik in Hasselt vlak bij een grote fabriek die er van buitenaf oud en lelijk uitziet. Deze week kreeg ik de kans om eens achter die façade te gaan kijken en dat zag er al een pak mooier uit. Ze maken er meubels dus ik kon al eens dromen van welke stukken ik later in mijn huis zou willen zien staan.

* Het is heel druk momenteel, maar met 40 dagen bloggen is er veel leesvoer om na zo’n drukke dag eventjes tot rust te komen. Moest je benieuwd zijn wie nog meedoet en/of nieuwe blogs willen ontdekken, dan vind je de lijst van deelnemers op de website van Tuttefrut.

* Een royaal ontbijt kondigden ze aan en dat was absoluut niet gelogen. Ik ging met mijn zus ontbijten bij Chateau Gâteau en amai dat was de moeite. Super veel keuze, heel vriendelijk, mooi kader en allemaal heel lekkere dingen. Absoluut een aanrader.

Floppers 

* Ik ging vrijdag voor het werk nog snel even de supermarkt binnen voor brood en beleg. Ben ik op een meter van de kassa om af te rekenen, komt er uit het niets een bejaard meneertje die dan ineens toch nog heel vief is en er voor zorgt dat hij toch net voor mij aan de band staat. Tof hoor.

* Nu was de bluts in mijn auto na maanden eindelijk gemaakt, ontdek ik deze week een barst in mijn voorruit. Hopelijk kan het onder de verzekering gemaakt worden, maar het is toch vooral weer gedoe. Binnenkort nog mijn banden laten wisselen en hopelijk is mijn bedrijfswagen er dan eindelijk.

Kleine gelukskes

* Stig Broeckx die over de finish komt met zijn mama en papa na 5 km wandelen.

* Top of the world van The Carpenters nog eens op de radio horen ’s morgens.

 

blogpost 11/40 van #40dagenbloggen

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #133”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s