Lieze leeft

Woorden

Ik ben een vrouw van veel woorden (van veel daden ook hoor). Ik praat veel en snel dus er passeren heel wat woorden op een minuut als je mij aan het woord laat. Ik denk ook heel snel dus als ik daar zou moeten tellen hoeveel woorden in me opkomen, dan kan ik ze helemaal niet meer tellen.

Naast woorden spreken, schrijf ik ook veel woorden. Vandaag schreef ik op het werk 3 rapporten. In elk rapport staan 32 vragen die moeten beantwoord worden met minstens 250 tekens. Daarnaast stuurde ik nog 12 mails (bitter weinig eigenlijk), ook weer woorden dus. En net schreef ik nog een gastblog die je binnenkort bij Talitha kan lezen.

Daarom vind ik dat ik genoeg woorden heb geschreven en gesproken vandaag. Tijd voor de woorden van iemand anders. Van Stan van Samang meer bepaald, want daar ga ik dadelijk naar luisteren in het cultureel centrum. Hopelijk is het zo goed dat woorden te kort schieten, want dat is ook al eens fijn.

 

blogpost 20/40 van #40dagenbloggen

3 gedachten over “Woorden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s