Lieze leeft

Het is om te lachen

Ik heb de laatste tijd een aantal keer hardop gelachen bij filmpjes die ik zag passeren op Facebook. En misschien hebben jullie ze ook al gezien, maar ik wil jullie toch graag mee laten genieten. Want een glimlach (of misschien zelfs een grote bulderlach), dat kan iedereen toch al eens gebruiken.

Irish guys try to understand Brexit
Rare jongens die Britten. Of waren het Engelsen? Of is het nu toch het Verenigd Koninkrijk? En wat heeft Ierland daar dan nog mee te maken? Het mag dan wel een grapje zijn, het is er eigenlijk boenk op.

Irish names
Namen schrijven in het Iers, het is niet altijd simpel. Hoeveel mensen wisten direct hoe ze Sinead O’Connor haar neem moesten uitspreken? En dat is dan nog makkelijker dan Siobhan, waarvan we er eentje hebben rondlopen op kantoor. Dat maakt het filmpje alleen nog maar grappiger, want ondertussen hebben we al een heel lijstje van rare dingen die mensen daar aan de telefoon al van gemaakt hebben. Je kan het filmpje zien via Facebook.

1ac42da9560e519a729b3219d6b5a1f5

 

Wat als Martin Luther King zijn ‘I have a Dream’ in een Powerpoint had gegoten?
Deze is al totaal niet meer nieuw, maar als het over grappige filmpjes gaat, dan blijft dit toch echt een topper. Want iedereen die ooit al een aantal powerpointpresentaties heeft moeten overleven gaat dit wel herkennen. Dus ook deze verdient een eervolel vernoeming.

 

blogpost 19/40 van #40dagenbloggen

2 gedachten over “Het is om te lachen”

  1. Dat tweede filmpje is zoooo nagel op de kop! Wij wonen in de buurt van Dun Laoghaire (uitgesproken dun lierie) en Killiney (zeg klainie), Sinead is de dochter van Siobhan die bij de kinderen in de klas zit en het heeft superlang geduurd voor ik Aoibhean haar naam juist kon zeggen… Dankjewel voor de lach in de ochtend :D

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s