Lieze checkt in

Lieze checkt in #135

Lieze checkt in

Ik was dus echt bijna vergeten dat het zomeruur werd. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg apparaten die vanzelf van tijd veranderen zodat mijn frank op tijd viel dat we eigenlijk al een uurtje verder zaten dan ik dacht.

Toppers

* Het concert van Stan Van Samang was een voltreffer. Ik had hem al eens gezien, maar dan in festivalsetting en nu was het veel intiemer in het cultureel centrum. Ik vind het wel tof om ook heel wat verhalen te horen tussen en over de nummers die gezongen worden. En ook het geplaag tussen Stan en zijn gitarist waren ook wel leuk.

* Het was de laatste sessie van mijn opleiding copywriting. Aangezien er ook een bakker en een wijnhandelaar in de groep zaten, kregen we om die laatste sessie mooi af te sluiten wijn en pateekes. Het was sowieso super interessant, maar het nuttige aan het aangename koppelen is altijd een goed idee.

* We probeerden al lang nog eens af te spreken met een groepje vriendinnen, maar het duurde lang voor het er van kwam. Tot vrijdag. Het was geen groots opgezette avond, we gingen gewoon iets eten en drinken, maar het was heel gezellig. Er werd veel gelachen maar ook best serieus gepraat. En elke keer denken we: dat moeten we toch eigenlijk vaker doen.

* Alle redenen zijn goed om te vieren en al zeker als jouw zaak een jaar bestaat, dus daarom deed een vriendin dit weekend een receptie. Ze had ook voor iedereen die haar geholpen had het voorbije jaar mooie woorden over, al verdiende ze die natuurlijk ook zelf.

* Ook nog eens gaan quizzen dit weekend. We hadden een ploegje met de collega’s om bij te dragen aan het goede doel. Ons ploegje viel wel wat uit elkaar, zodat we uiteindelijk maar op halve kracht konden meedoen. Maar we scoorden nog best goed. We hadden maar 16 punten minder dan de 3e plaats, die dus met dubbel zoveel waren.

Floppers 

* Er waren gelukkig geen grote floppers deze week, al merk ik wel dat ik ingehaald ben door de drukte en nu behoorlijk moe ben. Er is veel werk (door het einde van het kwartaal) en ik wou echt nog veel gedaan krijgen, maar ieder mens heeft z’n limiet natuurlijk. Ik zal mezelf dus maar toestaan van wat te luieren en bij te slapen.

Kleine gelukskes

* Cadeautjes krijgen van ondernemers die ik begeleid heb om mij te bedanken.

 

blogpost 22/40 van #40dagenbloggen

 

 

 

 

Een gedachte over “Lieze checkt in #135”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s