Lieze checkt in

Lieze checkt in #141

Lieze checkt in

Toppers

* Het wordt toch nog interessant in de les sanitair. De leraar heeft blijkbaar begrepen dat we toch liever wat meer praktijk hadden dus we mochten de handen uit de mouwen steken en dat is een pak interessanter als theorie over buizen.

* We hebben hier in onze stad onze eigen ‘Stomp’, mannen die heel hard op dingen kloppen en daar mooie muziek uit produceren. Ik had hen alleen nog maar voor korte stukjes aan het werk gezien, maar woensdag stonden ze met hun volledige show in het cultureel centrum dus daar wou ik natuurlijk bij zijn.

* Er kwam veel goed nieuws op het werk: er is een nieuwe collega aangeworven, het zoontje van een collega kreeg goed nieuws over z’n gezondheid en een heel groot project dat even op de helling stond kan nu toch doorgaan. Tot een feestje kwam het nog niet, maar redenen genoeg daartoe dus eigenlijk.

* Het hoogtepunt was absoluut wel het concert van Nick & Simon, wat had ik dat nodig. Eventjes een avond zorgeloos onderdompelen in de muziek. Denk niet dat ik dat ooit beu zal worden.

Floppers 

* Nog steeds iets te veel muizenissen in mijn hoofd. Bepaalde dingen worden allemaal weer wat veel en dus is er werk aan de winkel. Maar er komen inzichten dus hopelijk kan ik er ook iets mee doen.

Kleine gelukskes

* Spotify. Ik ben totaal geen early adapter, maar nu zie ik toch wel echt de enorme charme ervan.

 

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Lieze checkt in #141”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s