Lieze checkt in

Lieze checkt in #142

Lieze checkt in

Stilletjes was het hier he. Mijn gezondheid wilde niet helemaal mee dus in bloggen had ik niet zoveel zin. Maar ik ben weer alive and kicking dus doe ik ook hier gewoon weer verder.

Toppers

* Ik mocht mee met een aantal studenten op bedrijfsbezoek bij het distributiecentrum van een aantal grote e-commerce bedrijven. Eens van dichtbij zien hoe pakjes van pakweg Vente Exclusive van de klik thuis op de computer tot in de brievenbus geraken was echt super interessant en behoorlijk indrukwekkend.

* Mijn nieuwe auto is er. Van vorige week eigenlijk al, maar was dat helemaal vergeten vorige week. Ondertussen ben ik ook voor de eerste keer gas gaan tanken, wat ik toch wel wat spannend vond en ik had ook 2 pogingen nodig, maar het is gelukt.

* Die tank ik ondertussen al bijna terug leeg gereden want dit weekend was er nog eens Meststoffen meetup met mijn medebloggers en dat was deze keer in Kortrijk. Ik had dus een heel tripje voor de boeg vanuit de Kempen. We kwamen samen bij Theoria, een boekenwinkel/koffiezaak die er echt top uit zag. Een naburige horecazaak zorgde voor lekkere quiche en de andere bloggers voor de gezelligheid. Er werd over heel wat gebabbeld, maar er werd geen woord gezegd over bloggen :-)

* Ook vrijdagavond was ik op stap, toen was er een netwerkdrink voor singles in de buurt. De verwachtingen werden niet helemaal ingelost, maar ik ging samen met een collega en gewoon onder ons maakten we er wel een gezellige avond van.

Floppers 

* Een ‘mopje’ online over hoe je bij Moederdag toch ook wel eens dingen kan denken als: “het is elk jaar gedoe: ik heb een moeder én ben zelf moeder”. Ik zie van zo’n opmerkingen de humor niet. Als je geen moeder meer hebt en jammer genoeg geen moeder bent, dan vind je zoiets allesbehalve gedoe. En ja, het vraagt misschien wat planning, maar wees blij dat er zoveel mensen je graag zien dat ze allemaal een extra stukje willen van u op zo’n dag.

* Koorts en serieuze rugpijn, dat was wat me velde. Eerst dacht ik nog dat het misschien een bijwerking was van het mazelenvaccin dat ik kreeg, maar uiteindelijk bleek het toch een ander virus te zijn waarop ik zat te broeden en dat zich dus op mijn rug had gezet. Gelukkig was gewoon rust het beste medicijn.

Kleine gelukskes

* De auto die lekker opgewarmd is door het zonnetje.

* Echt roomijs, vooral als je eigenlijk op dieet bent.

 

 

 

 

 

 

7 gedachten over “Lieze checkt in #142”

  1. Ik was helemaal uit het oog verloren dat je ziek was geweest, en heb dus niet gevraagd hoe je je voelde… We zullen de schuld maar bij de alle-aandacht-opeisende dochter leggen!
    Het was fijn je nog eens terug te zien, en nog eens bedankt voor het boek!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s