Lieze heeft een doel

Bucketlijst voor de zomer

pier-569314_1920

Ik kan best wel wat zelfmedelijden hebben. Dat is geen mooie eigenschap, maar ieder mens heeft wel z’n mindere kantjes en dat is er dus eentje van mij. Ik merk dat ik er de laatste tijd weer last van heb. Dat ik me best zielig voel om weer een zomer als single in te gaan. Met onzekerheden over wat ik allemaal ga kunnen doen en met een gevoel van eenzaamheid als mensen family time inlassen op vakantie of vooral afspreken in functie van de kinderen. Het zal uiteindelijk wel allemaal weer meevallen, maar toen ik op een aantal blogs (waaronder die van Kelly en Annelies) een bucketlist voor de zomer zag passeren, zag ik daar ook wel een goeie schop onder mijn kont in om nu al wat dingen voorop te stellen en daar werk van te maken de komende maanden.

Deze dingen hoop ik dus te kunnen afvinken eind augustus:

 •  de zee zien, altijd een topper in de zomer
 • een citytripje, Dublin ligt vast ondertussen dus dat zou goed moeten komen
 • volk bij elkaar krijgen om mijn bouwgrond op te ruimen (mannen met een kettingzaag, waar zitten jullie?)
 • 8 boeken lezen (eentje per vakantieweek, moet lukken, toch?)
 • volhouden van toch wat gezond te eten en te sporten zodat er nog wat kilo’s af gaan (ik heb in mijn hoofd hoeveel kilo’s dat hopelijk zijn)
 • zwemmen (ook al zijn de kilo’s er nog niet af)
 • naar de Gentse feesten (nog nooit van mijn leven geweest)
 • Minstens 3 keer naar een leuk park- of marktconcertje
 • Barbecueën, liefst meer dan 1 keer
 • tegen september mijn achterstallige taken op het werk afgewerkt hebben (liever nog een pak vroeger uiteraard)
 • langsgaan op een nieuwe manege
 • iemand bepaald een kaartje en/of leuk cadeautje sturen
 • op date gaan (ik weet niet met wie, ik weet niet wat, maar ik zal me toch nog eens moeten smijten als ik wil dat er iets gebeurt)
 • naar de streekproductenmarkt gaan (zeg ik nog maar van vorig jaar hoor)
 • de nieuwe Zomerbar hier in de buurt uittesten
 • naar Pairi Daiza

Wie zin heeft om me met 1 van die dingen te helpen, ga gerust je gang. En uiteraard zijn andere leuke dingen ook altijd welkom.

12 gedachten over “Bucketlijst voor de zomer”

 1. De Gentse Feesten, wat een goed idee! Ik zal er dit jaar helaas amper geraken omdat ik heel die periode moet werken, maar vroeger ging ik soms 8 van de 10 dagen. Good times :-). Succes met je lijstje, ik hoop dat je veel mag afvinken!

  Like

 2. Toffe lijst! Een paar dingen komen ook op mijn lijstje, zoals de zee zien en de Gentse Feesten wil ik eigenlijk ook wel nog eens doen. Pairi Daiza gaan we ook nog eens doen maar wel als het wat frisser is. We zijn zondag geweest en het was veel te heet. Veel plezier ermee! :)

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik wil vooral rust deze zomer. Voorlopig enkel twee trouwfeesten gepland, naast onze ‘grote vakantie’ dan… Er mogen altijd leuke dingen bij komen, natuurlijk, maar ik wil vooral aan mezelf werken eigenlijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s