Lieze checkt in

Lieze checkt in #147

Lieze checkt in

Toppers

* Gaan lunchen met iemand die ik in het verleden begeleid heb op het werk en daarna nog samen een cursus mee heb gedaan. We hadden allebei zin om gewoon nog eens naast het werk bij te praten en het duurde even voor het lukte om de agenda’s naast elkaar te leggen, maar dat moest zo zijn, want nu konden we lunchen op een terrasje in het mooie weer.

* Het is me deze week eindelijk eens gelukt om op mijn eten te letten en te snoepen zoals ik me had voorgenomen. Een week is niks, maar hopelijk geeft het me wel de motivatie om er wat mee door te zetten (met het nodige ijsje op tijd en stond om af te koelen de komende week).

Floppers 

* Plannen die in het water vallen. Ik ging normaal donderdag nog eens speeddaten, maar dat werd geannuleerd. Tijd dan om naar een afterworkfeestje in de buurt te gaan, tot mijn gezelschap moest afzeggen. Avondje thuis dan maar.

* Mensen die iets zeggen, daarna van gedacht veranderen en het anders doen dan eerst vermeld maar daar niks van zeggen en dan de verantwoordelijkheid/schuld bij mij leggen als het in de soep loopt. Op 2 verschillende manieren meegemaakt deze week en was echt niet tof.

Kleine gelukskes

* De lekkerste Ceasar salade van Berchem.

* Onbewust iets lief doen voor iemand en daar heel veel dankbaarheid voor krijgen.

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Lieze checkt in #147”

  1. Ik zou het ook op mijn heupen krijgen van de tweede flop die je beschrijft. Zo van die mensen die niet open durven zijn en dan nog de schuld in andermans schoenen schuiven, daar krijg ik de kriebels van! Hoera voor terrasjes trouwens, zeker nu met dat luie weer is er geen betere activiteit dan dat en ijsjes eten :-).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s