Lieze checkt in

Lieze checkt in #149

Lieze checkt in

Toppers

* Nog eventjes over de braderij flaneren. Niet dat er bij ons zo veel te zien is, maar het hoort toch een beetje bij het begin van de zomer om er geweest te zijn. En als ik dan een koopje kan doen met 55% korting (ook al was het op ondergoed) dan is dat mooi meegenomen.

* Veel vriendinnen gezien, want dinsdag gaan eten met mijn madammekes, donderdag op een terrasje gezeten met vriendinnen en vrijdag gaan eten met een aantal studievriendinnen. Op sommige avonden was het gewoon wat bijpraten over koetjes en kalfjes, maar soms was er ook echt tijd om over kwetsbare dingen te praten en het doet deugd dat dat kan.

* Ik ontdek nu pas ’13 reasons why’ op Netflix maar ik snap echt wel waarom dat overal zo geprezen werd als topserie, want ik vind ze ook echt een aanrader. Niet het fijnste onderwerp, maar wel kei goed gemaakt.

* Mijn eigen terras is wat gepimpt. Tot nu toe stond er enkel een bank en wat bloempotjes. Maar ik zat er niet zo vaak, want in de zomer als de zon schijnt was het daar gewoon veel te heet, schaduw was er immers nergens. Ik kocht daarom (ook in solden) een parasol om te zetten en nu is het eigenlijk een heel fijn hoekje waar ik veel vaker ga kunnen zitten, buiten maar uit de zon.

Floppers 

* De complete passiviteit van mensen. Er is iets stuk? Ah ja, dat werkt niet. De kaboutertjes zullen wel naar de reparateur bellen. Er moeten dingen opgeruimd worden? Als we dat lang genoeg laten liggen komen de kaboutertjes dat wel doen. Raad eens wie het kaboutertje is?

Kleine gelukskes

* Appel-vlierbloessemsap, mmm.

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Lieze checkt in #149”

  1. Die kaboutertjes, ik hoop ook altijd dat ze gaan komen, maar die kleine suckers laten ons altijd weer in de steek ;-). Niet oké dat jij als het kaboutertje van dienst gezien wordt. Hoera voor de vele leuke en mooie gesprekken, dat kan deugd doen he.

    Like

  2. Ik heb ook een parasol gekocht voor op ons terras, dat ligt op het zuiden dus ’t is ’s zomers ook veel te warm om te zitten. Nu nog een ligzetel en we zijn er!
    Ik ben meestal ook het kaboutertje van dienst *zwaai*

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s