Lieze checkt in

Lieze checkt in #157

Lieze checkt in

Het is een vluggertje vandaag, want er waren niet zo veel speciale dingen deze week, dus ook niet zoveel om met jullie te delen. Een kort overzichtjes dus.

Toppers

* Ik was nog nooit in het Rivierenhof geweest dus toen ik las dat Bart Peeters kwam, bestelde ik als de bliksem tickets (want voor de Lotto Arena was ik te laat). Zo had ik én toffe muziek en de ervaring van het openluchttheater. Toen ik thuis vertrok goot het regen, maar gelukkig bleef het in Antwerpen droog tot we weer naar huis moesten.

* De vakantie zit er nu helemaal op maar ik heb wel het gevoel met een propere lei te kunnen beginnen. Ik ben bij met de rapportering die ik moest doen en als het dan binnenkort terug drukker wordt is dat toch altijd comfortabeler als je geen achterstand meesleept.

Floppers 

* Nog even de soep in de diepvries steken en dan de laatste zondagavond van de vakantie nog rustig wat tv kijken. Niet dus. Een accidentje met de diepvries zorgde er voor dat ik courgettesoep van de grond, de diepvries en zowat alles erin stond te vegen, grmbl.

Kleine gelukskes

* Regen die wat afkoeling brengt.

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Lieze checkt in #157”

  1. Ik wilde ooit eens een zak tomaten uit de tuin invriezen… Alles netjes in zo’n ziplockzakje, net op het moment dat ik het in het diepvriesvak wil leggen… Lost die ziplock… Tomaten overal! :-D

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s